Sterk borteseier


Frigg viste hvorfor de er et topplag da de lørdag vant 3-2 borte Eidsvold Turn.

Eike & Co. var form mot Lyn 2

Åsbø Eike var en viktig mann på Eidsvoll

Første omgang var jevnspilt. Frigg hadde ballen mest den første tida på kunstgresset, men utover i omgangen var det kanskje hjemmelaget som kom til de farligste sjansene. Men A-laget er en keeper som heter Eivind Bratseth og du skal være god for å score på ham. I andre omgang tok kampen fyr.

Det var ikke gått lang tid etter pause før Frigg-debutant Ilir Kukleci vant en duell i feltet og nikket Frigg i ledelsen. Tre minutter senere: 2-0 ved en av Friggs mange superspisser, Torstein Åsbø Eike. Og 13 minutter før slutt gjorde Simon Degermann 3-0 på straffe – og denne gangen trengte han bare ett forsøk. Mange trodde det var spikeren i kista, men Eidsvold Turn satte inn en solid sluttspurt. Bare fem minutter senere sto det 2-3 etter to raske Turn-mål, og i kampens siste sekunder brente de også et par solide sjanser til 3-3. Men Frigg holdt unna og er med i toppen. Og er avdelingens mestscorende lag.

Tre poeng er alltid like vakkert og nå venter Redalen hjemme på Tørtberg førstkommende lørdag kl. 16.

Kampfakta:
Eidsvold Turn – Frigg 2-3 (0-0)
Eidsvoll kunstgress
101 tilskuere
0-1 Ilir Kukleci (59.)
0-2 Torstein Åsbø Eike (62.)
0-3 Simon Degermann (77.)
1-3 Thierry Dabove (79.)
2-3 Dabove (82.)

Se hva Eidsvoll Ullensaker Blad skriver her:
http://www.eub.no/sport/skuffet-etter-forste-hjemmetap

Se kampfakta her:
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6653885