De ukjente Frigg-heltene


De fleste vet om Friggs A-lag som kjemper i toppen i 3.divisjon og Frigg 2 som leverer varene i divisjonen under. Men visste du at Frigg 3 herjer i 6. divisjon?

f3

Klikk deg inn på https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=153202 og se selv: Frigg 3 har startet sesongen suverent og leder tabellen etter seks runder. Det betyr at det lukter 5.divisjon 2018 lang vei, og da vil klubben ha tre seniorlag på solide nivåer. Frigg 3, som administreres i en stor gruppe sammen med 8.divisjonslaget Frigg 4, er en gruppe på 35 spillere. Frigg 3 ledes av Eirik Løkken og trener Tom Erik Øverbø, mens Torgeir Teigum er coach for fjerdelaget.

Men tilbake til stjerneresultatene: Ikke bare er Frigg 3 suverene i 6. divisjon, laget kan skilte med 21 seire, 3 uavgjorte, ingen tap og 76-24 i målforskjell hvis vi ser 2016 og 2017 i ett. For et lag!

– Vi er en godt sammensveiset gruppe og vi har gjennom året også en del sosiale samlinger. Cirka halvparten av spillerne kommer fra Skien og Siljan i Telemark, men vi har også spillere fra Oslo, Sverige, Haugesund og Trondheim, forteller Eirik Løkken til frigg.no.

Onsdag 31. mai kan du se gutta i aksjon, i toppkampen mot Snarøya som ligger ett poeng bak. Seriefinalen spilles på Marienlyst kunstgress kl. 2015.

– Vi satser på å fortsette den gode formen og skape en luke ned til lagene bak. Ambisjonene for året er opprykk for tredje året på rad, og på sikt se hvor langt “prosjektet” kan rekke, sier Løkken.

Sjekk gjerne også Frigg 3 og Frigg 4s instagramkonto: Frigg3og4.