22692073

Overtidsmål reddet poeng

Gode lag gir aldri opp. Og gode lag har en storscorer som aldri hviler.

Hvis det er én definisjon på et godt fotballag, er Frigg definitivt gode. I årets første bortekamp lå A-laget under helt til det 93. minutt mot Tromsø-laget Skarp. Dommeren sto med fløyta i munnen, Skarp hadde utspill fra keeper og de neste 15 sekundene var ikke annet enn magiske.

Ballen ble sendt godt over midtstreken, der knuste Friggs midtstopper en Skarp-spiller i lufta, og mang en dommer hadde blåst frispark i den situasjonen, men spillet gikk videre, ballen gikk raskt mellom de røde Frigg-trøyene, gjennom midten, ut på kanten, et hardt innlegg og kaos foran keeper, og: Pang! Der var han, akkurat der han skal være, og pirket ballen over streken, goalgetter og superspiss Vital  Curtis Kaba. Det ble kampens siste spark på ballen og Frigg reddet 1-1 mot et godt hjemmelag.

Friggs Ervin Kozica i duell med en Skarp-spiller. Bak sees Ulrik Ferrer.

Kampen for øvrig var jevn, Frigg hadde ballen mest, men Skarp var farlige framover, med raske spisser som var hissige i bakrom. Skarp tok ledelsen etter 63 minutter og kunne scoret mer på flere farlige sjanser, men Frigg malte på, beholdt troen, beholdt trykket. Og fikk belønningen til slutt.  Ettersom Frigg manglet et par sentrale spillere, er  nok laget fornøyd med ett poeng i en vanskelig bortekamp.  Frigg er digg og digge lag gir seg aldri.

Nå kommer Skjervøy til Marienlyst kunstgress søndag 29. april kl. 15. Sees der.

Se hva Itromsø skriver om Skarp-Frigg:
https://www.itromso.no/100Sport/fotball/Sjansesloseriet-ble-kostbart-for-Sondre-og-Skarp-253925b.html

Se hele kampen i opptak her:
https://ljsp.lwcdn.com/api/video/embed.jsp?id=6c7dd1ef-18e9-4812-9a25-812a2387cccb