A-laget imponerer

Årets andre hjemmekamp ble en ny storseier: 4-0 over Skjervøy da selv begge backene kom på scoringslisten.

Et nytt lag fra Nord-Norge kom til Oslo for å møte Frigg, og akkurat som Stålkameratene i første serierunde fikk også Skjervøy juling. Fra de nye tribunene på det nye dekket på Marienlyst kunstgress fikk drøyt 100 tilskuere se et velspillende og intensivt Frigg-lag i vårsola. Skjervøy hadde kampens første store sjanse etter et drøyt kvarter, men så begynte Frigg-maskinen å male.

1-0 kom etter 20 minutter da spissparet Hermansen og Kaba kombinerte fint, før en lang Skjervøy-fot sendte ballen bak egen keeper. Siden varte spenningen til et godt stykke ut i andre omgang. Frigg hadde ballen mest og lot de stripete trøyene fra nord løpe mellom. Etter 70 minutter kom Christian Mork løs på venstrekanten, slo inn foran mål der målsniken Kaba hadde posisjonert seg, kom seg foran forsvarsspillerne og satt inn 2-0.

God kamp og herlig goal av høyreback Lars Petter Moss.

Den tredje goalen var en overgang etter læreboken. Mens avslutningen var verdt en studie i nærteknikk. Frigg kontret i høyt tempo og til slutt var det høyreback Lars Petter Moss som kom på et sugende løp inn i boksen. Men i stedet for å avslutte direkte, tråkket han på ballen, gjorde en dragning og forvirret et par forsvarere, før han med en Messi’sk eleganse trillet ballen i mål.

Og bare minuttet etter var venstreback og kaptein Helge Neumann på rett sted i boksen etter nok en overgang: 4-0 til Frigg. Frigg har innviet nye Marienlyst kunstgress og lagt listen for de neste hjemmekampene. Nå er A-laget på 2. plass etter tre runder. Laget ser solide ut så langt og det er mange gode grunner til å ta turen til Marienlyst framover.

Neste kamp er borte mot Harstad, søndag 6. mai, et Harstad-lag som også har åpnet sesongen sterkt.

Se kampfakta og tabell her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=158520

Se kampen i opptak her (krever innlogging):
https://pluss.nettavisen.no/frigg/skjervoy-ik/regionsligaen/frigg-skjervoy/v/5-91-31237