22692073

Bli med på Frigg Straffekonkcup


Gå direkte til påmelding via denne siden

Beskrivelse

Når sommeren gjør sitt inntog over Norges land ønsker Frigg å invitere til en helt ny type cup i barne- og ungdomsfotball, nemlig en egen straffecup for barn mellom 10 og 19 år. Hvem kan vel ikke huske legendariske straffekonkurranser i Champions League finaler og internasjonale mesterskap og den spenningen det fører med seg?

Nå ønsker vi å la denne følelsen av at absolutt alt kan skje få oppleves av enda flere. Cupen vil gjennomføres på sentrale Tørteberg kunstgress, like ved Majorstua t-banestasjon. Cupen vil gjennomføres 2.juni. Trinn opp til 12 år vil følge barneidrettsbestemmelsene og vil kunne melde seg på et øvet nivå og et mindre øvet nivå og bli satt i store grupper, slik at de er sikret mange kamper. Fra 13 og oppover vil det også deles inn etter trinn, men disse spiller etter Champions League-prinsippet med grupper og så cupsluttspill. Hele reglementet finner dere her: http://cms.frigg.no/?p=7395

Pris er 400,- pr lag (3-5 spillere pr lag).

 

Praktisk informasjon:

Hvert lag stiller med 5 deltakere. Alle skal skyte, og de kan velge å ha en dedikert keeper eller om de vil bytte på fra gang til gang. Best av 5 straffer er gjeldende, og det blir golden goal for å få en vinner om uavgjort etter alle har prøvd seg.

Under 13:

– Her blir det to nivåer (øvet og mindre øvet):

– Lagene deles inn i større grupper slik at det blir mange «kamper» for alle lagene, 10 lag eller fler per gruppe.

Over 13:

– Champions League modell, uavhengig av hva nivå spillerne er på. Her kan alle slå alle:

– 2 poeng til vinnerne og 0 til taperne.

– 5 lag per gruppe. 2 videre, kanskje også beste 3er.

– Det blir sluttspill, med utslagsrunder.

– Supersluttspill og superfinale mellom alderstrinnene for å kåre de beste uavhengig av alder og avslutte det hele

Gå direkte til påmelding via denne siden

Har du spørsmål, ta kontakt med stian@frigg.no