22692073

Vårens vakreste

Det slår (nesten) aldri feil: Frigg Cup ble igjen arrangert i strålende sol denne helga.

På Tørteberg og Marienlyst kunstgress, fra formiddag til ettermiddag, for spillere i årgangen 2007-2010, fra klubber fjernt og nært, var det fotballfest lørdag og søndag. Friggs vårcup kunne rapportere om 10 prosent flere lag enn i fjorårets vårcup og idrettsgleden var stor på de åtte banene.

Readys gutter 2009 vartet opp med herlig fotball søndag.

Det er noen som påstår at Holmenkollstafetten, som ble arrangert i byens gater lørdag, er vårens vakreste eventyr. Da har de ikke sett det eventyret som fortelles på Friggs kunstgressbaner hver vår når Frigg Cup samler lag fra hele Østlandet.

Hanne og Janne hadde stålkontroll på kampprogrammet fra bua på midten.

I tillegg til prestasjonene på banene, der vi fikk se sprudlende fotball, lekne unggutter og god underholdning, var det mye liv på sidelinja. Trenere, foreldre og publikum sørget for å lage en Frigg Cup som vil bli husket.

Stor takk til cupkomitéen og alle Frigg-foreldre og andre som bidro til en fotballfest for små og store. Vi gleder oss allerede til høstcupen.