22692073

Målfest – men poengtap


Frigg lå an til hjemmeseier og tre viktige poeng, men på overtid utliknet Junkeren og det ble 3-3 i toppkampen på Marienlyst søndag.

Bodø-laget Junkeren kom til Oslo som det mestscorende laget i avdelingen, med imponerende 29 mål på seks kamper. Derfor var det all grunn til å holde et godt øye med de gulkledde i sommervarmen. Men Frigg styrte det meste og lå lenge an til seier.

A-lagets hovedtrener Magnus Aadland

Det ble bare nesten for A-laget og trener Magnus Aadland i helga.

Det begynte med at målsniken Vital Cutis Kaba utnyttet en dårlig kommunikasjon mellom forsvar og keeper og vippet inn 1-0 til Frigg. Men minuttet etter: 1-1. Ti minutter før pause sto Kaba for kampens prestasjon da han satte fart med ballen fra midten, løp fra det som var av motspillere og banket ballen i lengste hjørnet til 2-1. Men igjen, minuttet etter: 2-2 etter at Junkeren var først på en ball i sekstenmeteren.

Like etter pause tok Frigg tidlig kontroll over begivenhetene. Laget vant ballen høyt i banen, fikk fart på ballen mellom spillerne, før backen Daniel Claridge kom til kanten og slo inn, der Per Eik Forgaard styrte inn 3-2-ledelse. Siden kunne og burde Frigg ha økt ledelsen, i stedet utliknet Junkeren ett minutt på overtid da en løs ballen i feltet ble dunket i nota. Nesten fire minutter på overtid var innbytter Ulrik Ferrer nære på å avgjøre til 4-3, men headingen strøk stolpen. Dermed ble det 3-3.

Trøsten får være at flere av de andre topplagene avga poeng, og at Frigg er på alle måter med i toppen av tabellen.

Frigg møter Grei til bortekamp i neste seriekamp, mandag 4. juni kl. 1945 på Grei kunstgress.

Se tabellen her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158520

Se Frigg-Junkeren i opptak her (krever innlogging):
https://pluss.nettavisen.no/regionsligaen/direktesending/frigg/frigg-junkeren/v/5-91-38000