Opprykksdramaet fortsetter

Frigg halte innpå i teten etter en forrykende 4-1-seier over Sortland i Blåbyhallen søndag. Nå venter Lyn neste helg til seriefinale.

Dagens store quiz må bli denne: Hvor mange sekunder tok det fra kampstart til Ulrik Ferrer hadde satt inn 1-0 til Frigg? Svar: 26 sekunder. Vi visste at gutten var rask, men dette var over all forventning. 11 minutter senere ville ikke spisskollega Vital Curtis Kaba være noe dårligere og la på til 2-0 til Frigg, for anledningen i røde bortedrakter.

Etter drøye 20 minutter kom hjemmelaget mer med og reduserte til 1-2, men dette var en omgang med fart og fyr i. Sjanser florerte begge veier, men bare en viss Kaba fant nettmaskene – og det to ganger før pause, først til 3-1, så til 4-1. Da var det game over.

Andreomgangen ble derfor en mer transportetappe. Frigg og trener Magnus Aadland hadde fått det de kom for, tre poeng og en god økning i målforskjellen. Den kan fort bety en del ettersom tre lag nå kjemper om opprykk, Frigg, Senja og Lyn. (PS! Frigg har klart best målforskjell av de tre.)

Og neste lørdag, dere. Lyn,kommer til Marienlyst kunstgress. Det blir en seriefinale i 3. divisjon avdeling 6. Hvilken spenning det er, og våre gutter er med. Der er alltid viktig å slå Lyn, men denne gangen betyr det ekstra mye. Møt opp lørdag for fest, moro og – forhåpentligvis – tre poeng og opprykksjag.

Kampfakta 3. divisjon avd. 6:
Sortland – Frigg 1-4 (1-4)
Blåbyhallen
Mål:
0-1 Ulrik Ferrer (1.)
0-2 Vital Curtis Kaba (12.)
1-2 Marius Jørgensen (20.)
1-3 Vital Curtis Kaba (38.)
1-4 Vital Curtis Kaba (44.)
Dommer: Michael Wikestad Pedersen, IF Kilkameratene

Se hva Bladet Vesterålen skriver om kampen:
http://www.blv.no/sport/fa-inn-noen-nye-spillere-og-vinn-kamper-1.2499501

Se tabellen her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158520