22692073

Damelaget runder av en flott sesong med finale i OBOS-cup!


For de som har sett garderoben til damene vet hva som står på toppen av hylla. Symboler på hva denne gruppa har oppnådd. Nå har denne gjengen mulighet til å sette nok en pokal på toppen av hylla!

Etter en flott 5.plass i 2.divisjon avd 1 ble det i går spilt semifinale i OBOS-cup mot Langhus på Tørteberg. En kamp mot et lag som har scoret godt over 70 mål denne sesongen kan skremme enhver motstander, men ikke damene fra Frigg. Taktikken fra trenerteamet var klar, enkel og presis: Ballen skulle spilles på bakken via midten. Om Langhus, mot formodning skulle få tak i kula, skulle den kjapt vinnes igjen med høyt press og stort engasjement. Spillerne lystret og det ble tydelig divisjonsforskjell på lagene.

Tilskuerne fikk være vitne til et nydelig spill der Frigg spilte rundt på kantene og slått mye gode innlegg foran mål. Til tider gikk det nesten litt for lett, det kunne fort blitt 4, 5 og 6 mål. Det endte med 3 scoringer til Frigg og 0 til langhus. Målene til Frigg ble scoret av Julie Hovind Heggedal, Tora Veum og Hanne Neby og keeper Mari Steinmoeggen fikk seg en velfortjent smultring!

Finalen spilles mot Oppsal i Vallhall arena 4.novemer kl.15:15.

Møt opp og hjelp Frigg Damer til nok en pokal på hylla!