Gratis billetter til Mesterfinalen for alle klubbens medlemmer og familie.

 

Inntektsbringende billetter til Mesterfinalen på Ullevaal stadion til alle Frigg-medlemmer og familie.

Nå har vi gleden av å gjennom OBOS og Thon Hotels via Norges Fotballforbund, tilby alle tilknyttet Frigg billetter til Mesterfinalen mellom Rosenborg – Molde 17. mars på Ullevaal Stadion!

Frigg er like rundt hjørnet til å bli sertifisert som Kvalitetsklubb. Dette gjør at vi får en unik mulighet av OBOS og Thon Hotels via Norges fotballforbund. Dere får billetter til Mesterfinalen på Ullevaal stadion og Frigg FK tjener attpåtil penger på at dere drar på kampen. En vinn-vinn-situasjon med andre ord.

Slik fungerer ordningen; Frigg sender inn en felles bestilling til Ticketmaster og betaler 50 kr per billett. Per benyttede billett får Frigg refundert 150 kr gjennom et sponsorat fra OBOS og Thon Hotels. Dersom billettene ikke benyttes får Frigg ikke utbetalt penger. Eneste forutsetningen vi har er derfor at dere benytter dere av billetten når dere har bestilt, dette blir registrert i luka.

Ingen begrensninger på hvor mange billetter som kan bestilles! Påmeldingsfrist er 4..mars kl. 12.00.

Informasjon om kampen:
Mesterfinalen er den norske versjonen av det engelske Community Shield. Dvs. det er en kamp mellom fjorårets serie- og cupvinner. I fjor var dette samme klubb og derfor er årets kamp mellom serievinner og serietoer i fjor, Rosenborg – Molde.

  • Kampstart: 16:00, 17. mars
  • Sted: Ullevaal Stadion
  • Lag: Rosenborg – Molde

Bestilling av billetter gjøres via Superinvite (på samme måte som du melder på til arrangementer i Frigg sin regi), INGEN kostnad for deg.
Husk at du må gjennomføre hele prosesen, dvs. til du får en kvittering!

Link til bestilling: https://www.superinvite.no/#/invitation/6fe6a8a6e6cb710584efc4af0c34ce50

NB: Påmeldingsfrist 4.mars kl. 12.00. 

Henting av billetter:

  • Billettene hentes mellom kl 15:15-15:45 på kampdagen ved Ullevaal stadion.
  • Mer informasjon sendes til alle billettinnehavere når kampen nærmer seg.

Håper å se så mange Frigg-folk på tribunen som mulig i nydelige Frigg klær som kan skape god stemning rundt denne kampen. Dette er en herlig mulighet til å dra sammen med lagkamerater og familie og nyte en toppkamp på vår kjære nasjonalarena!