22692073

Damene til topps


Det er nesten uvirkelig hvor høyt Frigg-damene flyr om dagen. Etter 5-0 over Fart 2 søndag leder laget 2. divisjon.

Tar du et god kikk på lagbildet under, kan du nesten se hvorfor det går så bra med laget. Mer glød, glede og entusiasme skal du lete lenge etter, og den gjør deg gjeldende på banen også. Sesongstarten har vært forrykende, og etter seieren søndag er de på toppen, ett poeng foran Raufoss og tre foran Kongsvinger. Og hvem hadde trodd det før sesongen?

Kampen på søndag var en ny oppvisning i fartsfylt fotball. Det var 0-0 til pause etter sjanser begge veier, men et kvarter ut i andre omgang gjorde Tonje Storbråten 1-0 etter kriging i feltet. Samme kvinne gjorde 2-0 ti minutter etter, og rett etter det: 3-0 på en kanonskudd fra Mia Kristine Berdal Jahr. Isabel Bårdsgjære gjorde 4-0 og Hanne Dreierstad Neby 5-0, og festen var komplett.

Nå er det sommerpause før del to av sesongen fortsetter i august. Det blir en spennende høst i Frigg-land.

Kampfakta:
Frigg – Fart 2 5-0 (0-0)
Marienlyst kunstgress
1-0 Tonje Storbråten (60.)
2-0 Tonje Storbråten (73.)
3-0 Mia Kristine Berdal Jahr (76.)
4-0 Isabel Bårds (89.)
5-0 Hanne Dreierstad Neby (90.)

Se den vakre tabellen her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=164289