Oppdatering fra Frigg 16/3

Hei alle. Vi håper det går bra med alle Friggere, takk til dere alle for at dere følger idrettens og myndighetenes råd i disse tider.

Aller først: Vi minner om at alle anlegg er stengt av kommunen og skal ikke brukes av noen. Det gjelder både baner og klubbhus. Vi har i dag fått beskjed om at kommunen vil sette opp skilter (bilde vedlagt). 

Våre hovedtrenere sitter nå og går gjennom et sportslig opplegg for fotballen som alle vil få tilsendt eller legges ut i Spond. Det vil inneholde et treningsprogram tilpasset situasjonen vi er i nå. Følg med på Spond de neste dagene, det presenteres når det er klart.

Dette er den største dugnaden vi noen gang har blitt bedt om å være med på, og vi i Frigg tar vår del så lenge det kreves. Vi håper å se dere alle på feltet så raskt som mulig etter at det åpnes for det i landet vårt. I mellomtiden; ta vare på hverandre.