Trening- og kamptilbud

 • TEKST
 • TEKST

 • Velkommen til fotball starter i mai.

  Treningstilbud: En gang pr uke mellom mai og oktober

  Pris: 828,-

   

 • .

 •  

 • Basistrening: For 2008 er det en basistrening i uka, somfølger skoleruta under fotballsesongen. Første basistrening vil være i uke 15, uka etter påskeferien. Etter endt sesong i oktober vil 2008 gå over til G11 og da vil det være basistrening hele året. Alle som ønsker å trene mer finner dere påmelding for ekstra- og supertrening på spond, eller ta kontakt med Endre Theimann på endre@frigg.no.

  Seriespill: Vi melder på antall lag etter hvor mange som har betalt treningsavgiften , betalt delbetaling 1 eller har registret seg manuelt innen fristen 31.01. Alle lagene skal spille 7’er fotball år. Lagene blir delt inn etter interesse (hvilket tilbud de er påmeldt) og sosiale hensyn.

 • Basistrening: For 2007 er det en basistrening i uka, som følger skoleruta hele året.  Alle som ønsker å trene mer finner dere påmelding for ekstra- og supertrening på spond, eller ta kontakt med Endre Theimann på endre@frigg.no.

  Seriespill: Vi melder på antall lag etter hvor mange som har betalt treningsavgiften, betalt delbetaling 1 eller har registret seg manuelt innen fristen 31.01. Alle lagene skal spille 7’er fotball år. Lagene blir delt inn etter interesse (hvilket tilbud de er påmeldt) og sosiale hensyn.

 • Basistrening: For 2005 og 2006 er det en basistrening i uka, som følger skoleruta hele året. Alle som ønsker å trene mer finner dere påmelding for ekstra- og supertrening på spond, eller ta kontakt med Endre Theimann på endre@frigg.no.

  Seriespill: Vi melder på antall lag etter hvor mange som har betalt treningsavgiften, betalt delbetaling 1 eller har registret seg manuelt innen fristen 31.01. På årgangene 2005 og 2006 skal alle lagene spille 9’er fotball i år. Lagene blir delt inn etter interesse (hvilket tilbud de er påmeldt), holdninger og ferdigheter.

 • Basistrening: For 2004 er det en basistrening i uka, som følger skoleruta hele året. Alle som ønsker å trene mer finner dere påmelding for ekstra- og supertrening på spond, eller ta kontakt med Endre Theimann på endre@frigg.no.

  Seriespill: I G14 er det tilbud om å spille 11’er, 9’er og 7’er. Vi melder på antall lag og spillform etter hvor mange som har betalt treningsavgiften , betalt delbetaling 1 eller har registret seg manuelt innen fristen 31.01.

 • Basistrening: For 2003 er det en basistrening i uka, som følger skoleruta hele året. Alle som ønsker å trene mer finner dere påmelding for ekstra- og supertrening på spond, eller ta kontakt med Endre Theimann på endre@frigg.no.

  Seriespill: Vi stiller med 1 lag i G15 1.div og 1 lag i G15 4.div.