Treningskamper de nærmeste dagene

Tiden går fort, det er i dag 44 dager til seriestart i Oddsenligaen. For vår del er det 45 ettersom vi har første kamp borte mot Harstad IL søndag 14.april. Resten av denne uka er det en del interessante kamper for de som følger lagene fra Oddsenligaens avdeling 2. Dette er:

I dag: Herkules (3.div) – Pors Grenland


I morgen 1/3: Eidsvold Turn – FK Tønsberg

 

Lørdag 2/3: Fram Larvik – Pors Grenland

 

Søndag 3/3: Lyn – Frigg

Alta IF – Hammerfest FK (3.div)

Nybergsund – Valdres FK

Det mest interessante kampen her er naturlig nok søndagens prestisjeoppgjør mot Lyn. Kampsted er Kringsjå og Lyn ønsker å lage litt ekstra ramme rundt denne ettersom det er klubbens stiftetsesdato på søndag. Vi oppfordrer alle Frigg-tilhengere til å ta turen for et hyggelig fotball-arrangement. Kampstart er 14.00!

 

 

Vi starter keeper-akademi tirsdager

Vi starter nå eget Keeper-akademi i regi av A-lagets keeper Eivind Husby Bratseth hver tirsdag kl 1430-1630
Han er sønn av en av Norges beste spillere gjennom tidene, nemlig Rune Bratseth. Eivind kommer fra Adeccoligaklubben Ranheim. Han har også vært innom blant annet Kolstad, Fredrikstad og Werder Bremen( aldersbestemt).

Påmelding skjer i skjemaet:

http://www.deltager.no/friggakademiet_vi2013

Første dag er allerede tirsdag 5 mars.

Mvh Stig, Eivind og Nils

Frigg med størst prosentvis økning på Grasrotandelen

Grasrot-tabellen har vært ganske uendret i det siste. Fram Larvik, Raufoss, Alta IF og Pors Grenland har stukket litt i fra. Vi innehar fortsatt 5. plassen, med stadig økende margin til 6. plassen. Vi ønsker kontinuerlig å motivere våre medlemmer og sympatisører til å støtte Frigg med Grasrotandel, da dette er midler som er kjærkomne for klubbens drift. Dagens gladmelding får være at vi er den klubben i vår Oddsenligaavdeling som har økt mest prosentvis siden nyttår. Topp tre(prosentvis økning) er i øyeblikket:

 1. Frigg 6,6 prosent
 2. Lyn Fotball 3,8 prosent
 3. Bossekop UL 2,7 prosent

Hele Grasrot-tabellen pr. 26/02-13 kan dere se her:

 1. Fram Larvik    83 187
 2. Raufoss             79 925
 3. Alta IF               76 289
 4. Pors Grenland 75 994
 5. Frigg                65 386
 6. Harstad IL       46 160
 7. Valdres FK       46 073
 8. Bossekop UL   44 385
 9. Lyn Fotball      34 373
 10. Nybergsund     18 656
 11. Gjøvik FF          17 114
 12. FK Tønsberg     15 579

 

Resultater fra treningskamper sist uke

Flere av lagene i vår avdeling var i aksjon i uka som gikk. Resultatene følger her:

Odd Grenland (Tippeliga) – Fram Larvik 6-0

Frigg – Sandnessjøen (3. div) 4-0

Lyn – Grorud 2-1

Alta – Bossekop 7-0

FK Tønsberg – Fu/Vo (3.div) 6-2

Lillehammer – Gjøvik FF 0-1

Det som er lettest å konkludere med her er at Lyn virker meget sterke. Det gjelder også Alta. Litt mer bekymringsfullt ser det ut for Bossekop, som ble slaktet av naboen. Vår neste kamp blir mot Lyn. Skal vi bli det første laget som slår dem i vinter på selveste bursdagen deres? PS! Kampen spilles 3/3!

Vellykket treningsleir i Tyrkia

Frigg er tilbake til hverdagen etter en vellykket treningsleir i Tyrkia. Her hadde A-laget selskap av våre talenter fra G98, G99 og G2000. Akkurat det at en så stor del av klubben var på samme treningsleir må jo være unikt, og veldig positivt for klubben som helhet. Trener Magnus Aadland sier følgende om oppholdet: » Vi fikk kjørt oss godt fysisk og har fått jobbet med både offensiv og defensiv struktur. Gruppa har kommet tettere på hverandre og det gjør godt for samholdet i laget. Fredag var det kamp mot Sandnessjøen, som er et hardsatsende 3. divisjonslag fra Helgeland. Alle våre 18 spillere fikk spille en del i denne kampen, som vi vant med 4-0, etter scoringer av Markus Norheim Cham 2, Stig Haddal og et selvmål. Vi kunne fått flere mål i denne kampen, da vi skapte et tosifret antall store målsjanser. Totalt sett må vi si oss fornøyd med kampen som ga oss mange gode svar. Likevel er det fortsatt nok å jobbe med inn mot seriestart».

Om kampen skriver Sandnessjøen IL følgende på sin hjemmeside:

http://www.silfotball.no/articles/2013/0225_god_kamp_mot_frigg.php

 

Treningskamper i helga

Det er også denne helga en del interessante treningskamper for klubbene i Oddsenligaens avdeling 2. Kampene er som følger:

fredag 22/2:

Frigg – Sandnessjøen (3.div) i Tyrkia

Ham Kam (Adecco) – Nybergsund

lørdag 23/2:

Lyn – Grorud (LSK-hallen)

Alta – Bossekop

søndag 24/2:

Lillehammer (3.div) – Gjøvik FF

Her ser vi at vi selv i dag selv møter Sandnessjøen fra Helgeland. Dette er et hardtsatsende 3. divisjonslag. Rapport fra denne kampen kommer i egen sak.

Nybergsund, som har gått fra tap til tap i vinter har nok en gang en tøff motstander i Ham Kam.

Lyn og Grorud virker begge sterke, og dette blir nok den tøffeste motstanderen så langt i vinter for et Lyn-lag med høye ambisjoner.

I Alta er det kamp om å være best i byen når Alta og Bossekop møtes i morgen. Alta har til tross for store økonomiske problemer et mål om å kjempe i toppen. I Bossekop har det vært mye positivisme rundt klubben etter opprykket sist høst. Odd Karl Stangnes lyktes i første sesong. Nå blir det tøffere, og klubben kommer nok til å ta sine fleste poeng på hjemmebane.

Gjøvik FF vet vi ikke så mye om. De har prestert ganske bra så langt. Mot Lillehammer møter de sannsynligvis et godt 3. divisjonslag.

 

En kamp ble spilt onsdag 20/2. Da fikk hardtsatsende Fram Larvik bank av Odd Grenland. 6-0 ble resultatet til slutt i Odd Grenland sin favør.

Fortsatt 5. plass på Grasrot-tabellen

Grasrot-tabell pr 21/2-13

 

 1. Fram Larvik        76 588
 2. Raufoss               73 074
 3. Alta IF                  70 260
 4. Pors Grenland  69 891
 5. Frigg                     61 853
 6. Harstad IL           42 900
 7. Valdres FK          42 256
 8. Bossekop UL     40 578
 9. Lyn Fotball         32 611
 10. Nybergsund      17 221
 11. Gjøvik FF            15 906
 12. FK Tønsberg      14 400

Vi har i lang tid ligget på denne 5. plassen. Vi har ganske lang vei opp til 4. plass og veldig lang vei ned til 6. plass. Når det gjelder de fire som ligger bedre an enn oss, så har de langt flere grasrot-givere enn det vi har. Vi har utvilsomt et stort potensiale her om vi får flere givere enn hva tilfellet er pr. i dag. Beløpet som du betaler for ditt spill er akkurat det samme uansett om du er tilknyttet GRASROTANDEL eller ikke. Selv om vi har en liten vei opp til de beste, ligger vi så langt an til et skjema på kr 434 160,- ved årets slutt. Dette er en betydelig forbedring fra tidligere år.

 

Velkommen til ekstraordinært årsmøte tir. 19.3 kl. 19.00

Eneste punkt på dagsorden er å behandle revidert regnskap. Vel møtt!

Dagsorden:

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
 3. Velge dirigent(er), sekretær(er) samt 2 desisorer til å underskrive protokollen.
 4. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand

Helgens treningskamper

Mange lag fra Oddsenligaens avdeling 2 var i aksjon i helga. Resultatene ble slik:

Harstad – Mjølner (3.div) 1-1

FK Tønsberg – Ørn Horten (3.div) 1-3

Pors Grenland – Arendal 3-5

Raufoss – Bærum 1-1

Sandefjord 2 – Fram Larvik 2-4

Mjøndalen (Adecco) – Nybergsund 6-0

Bossekop UL – Hammerfest (3.div) 1-1

Birkebeineren – Frigg 1-2

Lyn – Kjelsås 3-0

Her er det verdt å merke seg at Lyn vant med komfortable 3-0 mot Kjelsås. Nybergsund går fra tap til tap, men denne gang mot meget god motstand. FK Tønsberg gikk på tap i første kamp etter Tor Thodesens avgang, og spådommene tyder på at de går mot en tøff sesong. Bossekop vet vi lite om. De fleste tror nok det blir en hard kamp for å overleve i divisjonen. Det er likevel mye positivisme i klubben, som har fått på plass en fantastisk arena som vi gleder oss til å besøke.