post

SpareBank1 fortsatt hovedsponsor i 2013!

Lokalbanksjef Henrik Muri og Styreleder Erling Fossen

 

Før påske ble SpareBank1 Oslo Akershus og Frigg enige om å fortsette samarbeidet hvor SpareBank1 er Friggs hovedsponsor.

Dermed skal fortsatt samtlige lag i Frigg spille med SpareBank1-logo på ryggen, og sammen skal vi bli mer synlige i Oslo by!

Samarbeidet skal tilføre verdi, ikke bare for SpareBank1 Oslo Akershus og Frigg som klubb – men også for det enkelte Frigg-medlem og Frigg-familie. Klikk på SpareBank1-linken på Friggs hjemmeside, så kommer du i kontakt med banken.

SpareBank 1 Oslo Akershus tilbyr gunstige totalløsninger innenfor bank, sparing, forsikring og eiendomsmegling. Frigg-familier som har behov for refinansiering av boliglån oppfordres til å kontakte SpareBank 1 på Majorstuen for et godt tilbud. 
Frigg-medlemmer i ungdomsavdelingen (13-17 år) tilbys fordelspakken Ungdom hos SpareBank 1, hvor man bl.a. får Visa kort med mulighet til å designe eget motiv, for eksempel med Frigg-logo på. Nettbank og Mobilbank får man fra fylte 15 år.

I SpareBank 1 sin fordelspakke Ung/Student (18- 26 år) får man alt som trengs av banktjenester i hverdagen. VISA-kortet er uten årsgebyr og kan brukes gebyrfritt. Har du BSU-konto hos oss og er medlem i Ung/Student kan du søke om Ungdomslån til gunstig rente.

For dette får klubben et solid bidrag i klubbkassen, men verdien av samarbeidet kan bli vesentlig høyere: Frigg skal også markedsføre samarbeidet internt mot Frigg-familiene.
Jo flere Frigg-familier som bytter til SpareBank1 Oslo – jo mer får klubben i bonus!

Med SpareBank1 i ryggen, har Frigg fått en betydelig lokal bedrift som partner. Vi kan dermed forsterke vår satsning mot å bli Oslo-fotballens hovedutfordrer innen 2014.

post

Friggs Sponsorpool 2013 vokser stadig

Utligning2012

Frigg vokser på alle områder, og har fått mye positiv oppmerksomhet. Vi har blitt bedre kjent med, og i det lokale næringslivet. Dette er viktig for vår satsning for å bli én av Oslos to beste fotballklubber innen 2014.

Vi er i dialog med flere potensielle partnere, og så langt har vi fått på plass mange viktige avtaler. Vi er veldig glade og takknemlige for at mange av samarbeidspartnerne som støttet oss i foregående år fortsatt er med oss! Det er da viktig at vi som er glad i Frigg også viser våre partnere at vi er takknemlige for dette:
Frigg oppfordrer sine medlemmer og venner til å støtte alle våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Ønsker DU å bli sponsor? Eller kjenner du noen som kunne tenke seg dette? Ta kontakt med oss på sponsor@frigg.no

Friggs Generalsponsor:

 logo2012
fitness.xpress har vært Frigg-sponsor siden 2010, men «oppgraderte» i 2012, og vil være Friggs Generalsponsor i 2012 og 2013!
Alle Frigg-lag vil spille med fitness.xpress-logoen på draktens bryst. fitness.xpress-logoen blir også å finne på skilter på Frogner stadion. Spillerne i A-lagstroppen trener styrke og restitusjon på fitness.xpress. Vi oppfordrer alle Friggforeldre og Friggvenner til å trene hos fitness.xpress, byens råeste treningsstudio, rimelig og uten bindingstid!

Friggs Hovedsponsorer:

 LogoOsloAkershus

SpareBank 1 Oslo Akershus kom med som ny hovedsponsor for Frigg i 2012. Vi i Frigg er veldig glade for at de valgte å fortsette samarbeidet med oss i 2013! SpareBank 1 på Majorstuen tilbyr våre medlemmers familier boliglån, øvrige banktjenester og forsikringer.
Alle Frigg-lag spiller med SpareBank1-logo på ryggen fra 2012-sesongen.SpareBank1 Majorstuen ønsker alle Frigg-familier velkomne til et uforpliktende møte i filialen i Majorstuveien 38 (inngang Kirkeveien) – kanskje får dere et bedre banktilbud? Og samtidig tjener Frigg (eller ditt barns lag) penger på besøket!

 KFA_Logo

Klinikk for Alle har vært med som Frigg-sponsor siden 2011. Vi er stolte og glade for at de i 2013 har valgt å utvide samarbeidet med oss! Fra 2013 gir KFA også sterkt rabatterte behandlingstilbud til Friggs Ungdomsspillere.Klinikk for Alle er landets største kjede for behandling av hodepine/migrene og muskel- og skjelettplager med 250 000 behandlinger i året.
Friggs A-, B- og G19-lag spiller i 2013 med KFA-logoen på skuldrene på drakten.

Friggs sponsorer og samarbeidspartnere 2013

4_OperaKvarteret LOGO_m_www

Operakvarteret kom med som A-lagets Kampsponsor i 2012, og de er også vår Kamp-sponsor i 2013-sesongen.

 nike logo

NIKE er vår utstyrsleverandør, til hele fotballavdelingen. Dermed fortsetter Frigg å spille i sine tradisjonelle blå- og hvit-stripete drakter!

 TorshovSport

Torshov Sport er vår samarbeidspartner, og butikken som Frigg bestiller alt fotballutstyr fra.
Bislet Bilutleie logoer
 Bislet Bilutleie er Frigg-lands nr.1 på bilutleie, og de har støttet Frigg i mange år – ja gjennom generasjoner!

Ring Bislet Bilutleie for gode tilbud.

Fagerborg
Fagerborg Installasjon ligger i Thereses gate, og de er et lokalt elektrikerfirma med 15 ansatte. De er med som Frigg-sponsor for 3. år på rad! Trenger du elektriker, ring Fagerborg Installasjon!
Egon logo
Egon Frogner støtter Frigg! De er nye i vår sponsorpool fra 2013, og de støtter både a-laget og breddeavdelingen vår. Legg ditt lags sosiale sammenkomster til Egon Frogner, som ligger idyllisk i Bygdøy Allé 53.
EM1
EiendomsMegler 1 er også ny i sponsorpoolen, og er støttespiller til Frigg i 2013! Hvis du skal selge bolig, får du et godt tilbud av EiendomsMegler 1 – og både du og Frigg tjener på det hvis du benytter deg av deres tjenester.

NPK

Norsk Papir Kompani fortsetter som støttespiller til A-laget i 2013. De er leverandør av papir til bl.a. grafisk industri.

 franke

Franke Onsrud Blikkenslageri fortsetter som støttespiller til A-laget i 2013.

 Thoen

Thoen Rørservice fortsetter som støttespiller til A-laget i 2013.
post

Treningskampresultater de siste dagene

Flere lag fra vår avdeling har vært i aksjon de siste dagene. Resultatene har dere her:

FK Tønsberg – Valez Malaga 0-0

Tromsø 2 – Alta IF 3-1

Valdres FK – Gjøvik FF 3-0

Bossekop UL – Norild (3.div) 2-1

Raufoss – Sør-Korea (U-21) 3-2!

Harstad IL – FK Senja 2-1

Alt tyder på at Raufoss vil være med helt i toppen i årets sesong, og i øyeblikket er det nok de og Lyn som er de største favorittene til opprykk. Ellers er det verdt å merke seg at Harstad har gjort et par bra resultater i det siste.

post

Bra gjennomføring ga seier mot Kvik Halden

Dagens kamp i godværet på Ferd stadion var bare 6 min gammel da et godt innlegg fra Håvard Gaare fant Kristoffer Eide på bakre stolpe, som satte inn kampens første scoring. Etter 18 min var det Kvik Halden sin tur. Vi klarte ikke å få klarert, og et skudd fra 16m gikk inn nede ved stolperota. Christoffer Kringberg førte oss igjen i ledelsen etter 28 min da han kranglet seg igjennom og skjøt ballen i mål via keeper. Første omgang var noe av det bedre vi har vist i oppkjøringen. I første del av andre omgang får Kvik Halden et par muligheter. Vi er også nære et par ganger ved Kringberg og Ole Aklilo. Oppsummert kan det sies at vår første omgang var bedre enn andre. Alt i alt kan det sies at vi gjorde en kamp til godkjent som endte med 2-1 seier. Det er betryggende at forsvarsarbeidet begynner å sitte, men vi har mer å gå på offensivt.

Vi stilte med følgende lag:

Eivind Husby Bratseth

Vegar Landaas, Kristian Flittie Onstad, Vetle Gul0wsen, Robin Lindbjerg

Stig Haddal, Håkon Lindland, Håvard Gaare, Petter Severeide

Christoffer Kringberg, Kristoffer Eide

Disse kom inn:

Ole Aklilo spilte 45 min for Kristoffer Eide

Tommy Armani 20 min for Håvard Gaare

Christoffer Skårn 20 min for Stig Haddal

Bård Olsen 20 min for Håkon Lindland

Frank Prillard 20 min for Robin Lindbjerg

Kampfakta:

Frigg – Kvik Halden 2-1 (2-1)

1-0 Kristoffer Eide (Håvard Gaare assist)

1-1

2-1 Christoffer Kringberg (Håvard Gaare assist)

Grasrot-tabellen pr 20/03-13

På «Grasrot-tabellen» ser vi ut til å være den evige 5`er i år. Vi har lang vei opp og lang vei ned. Det viktigste er likevel at vi forbedrer oss i forhold til oss selv når det gjelder inntjening. Vårt mål er 450 000,- kroner i år. Vi ligger så langt etter skjema til 410 652, men vi har et godt håp om å nå vårt mål. Det forutsetter likevel at alle dere som leser dette og som ikke har tilknyttet Grasrotandel på spillekortet hos Norsk Tipping, gjør nettopp dette. Hele Grasrot-tabellen kas sees under.

Grasrot-tabell pr 20/03-13

 1. Fram Larvik          122 148
 2. Raufoss                   113 918
 3. Pors Grenland      111 001
 4. Alta IF                     106 020
 5. Frigg                          88 881
 6. Valdres FK                65 658
 7. Bossekop UL            63 881
 8. Harstad IL                61 841
 9. Lyn Fotball              47 342
 10. Gjøvik FF                  27 213
 11. Nybergsund            26 047
 12. FK Tønsberg            21 173

Frigg vant kampen om Oslo vest!

God uke for ungdomsavdelingen. Frigg vant kampen om Oslo vest!

Frigg Jr gjør seg klar til sesongen med mange nye gutter. På søndag tok de turen til Kurland for å spille mot Høybråten Stovner sitt Senior lag.
Det ble tap for Frigg sitt unge manskap.

Frigg 3-6 Høybråten Stovner

Frigg G98-1 tok turen til Jessheim på lørdag. Frigg-G98 spilte mot Ull/Kisa. Frigg gutta erfarte tidlig at Ull/Kisa er flinke til å forsvare seg og gode på kontringer. Men Frigg spilte opp mot sitt beste og vant kampen.

Frigg 2-1 Ull/Kisa

Frigg G99-1 spilte mot Heming på søndag. Heming vant 1 div sist sesong og er ett godt lag. Spesielt gode med ball. Men idag var Frigg klart best selv på en dårlig dag.

Frigg 7-2 Heming

Rett etter spilte Frigg sitt kombinasjon lag (98 og 99) mot Heming-2.
Frigg spilte fin fotball og skapte mange gode sjanser.  I denne kampen ble det nok engang seier for Frigg!

Frigg 7-2 Heming

Frigg G00-1 tok turen til Kringsjå. G00-1 spilte mot Lyn G00-1. To gode lag som spilte fin fotball. Frigg gutta var mer tent idag og  det er ikke noe å legge skjul på at Frigg var best idag!

Frigg 7-4 Lyn

Frigg 00-2 spilte to kamper i helgen.
Første kamp mot Lyn 00-2. Kampen var meget jevnspilt og Frigg ledet 1-0 til pause. Ledelsen holdt ikke helt inn idag.

Frigg 1-4 Lyn

På søndag spilte Frigg 00-2 mot Bækkelaget.

Frigg 1-5 Bækkelaget
98

Lyn, Fram Larvik og Odd 2 spilte også i går

Seiersrekken fortsetter for Lyn som i går beseiret Hønefoss 2 med 2-0 på Aka Arena. Fram Larvik gikk på en storsmell mot vår felles divisjonskollega Odd 2. Hele 4-0 vant Odds rekrutter over det ambisiøse Larviklaget.

Referat fra Lyn-kampen kan sees her:

http://www.lyn1896.no/2013/treningskamp-2/lyn-vant-igjen

og dette skrives på Odd sin hjemmeside:

http://www.odd.no/news/article/1vcdei8u9f8u81m0zcbenboe8q/title/odd-2—fram-larvik-4-0

 

Skedsmo – Frigg 0-0

Det ble en jevnspilt kamp borte mot Skedsmo i går kveld. Vi hadde vel et lite overtak i 1. omgang, mens de var best i 2. Positivt er det at vi slipper til lite sjanser imot. Stopperparet Kristian Flittie Onstad og Vetle Gulowsen vil bli viktige for å binde sammen forsvaret vårt fremover. Eivind Husby Bratseth fremsto også solid og bestemt på keeperplass, og viste bra feltarbeid ved flere anledninger. Kvaliteten på det vi presterer svinger enda litt for mye, og vi må heve vårt snittnivå. Tidvis spiller vi bra fotball. Vi må jobbe med å forlenge de gode periodene og heve vårt bunnivå. Fremover gjelder det å spille inn en slagkraftig ellever til seriestarten borte mot Harstad  den 14.april. Noen spillere var av ulike årsaker uaktuelle til denne kampen. Vi håper selvsagt at disse melder seg på før seriestart og bidrar til skjerpet konkurranse om plassene i laget.

Vi stilte med følgende lag mot Skedsmo:

Eivind Husby Bratseth

Vegar Landaas, Kristian Flittie Onstad, Vetle Gulowsen, Robin Lindbjerg

Stig Haddal, Håkon Lindland, Eirik Sandstad, Christoffer Kringberg

Frank Prillard, Kristoffer Eide

Bytter:

Christoffer Skårn spilte 2. omgang for Frank Prillard

Ole Aklilo spilte 30 min for Kristoffer Eide

 

Bortekamp mot Skedsmo

I kveld tar vårt A-lag turen til Skedsmokorset for å møte nyopprykkede Skedsmo FK. En del av spillerne er uaktuelle til denne kampen av ulike årsaker, men dette åpner muligheten for andre til å melde seg på i kampen om en plass på første-elleveren. Vi anbefaler våre supportere å ta turen denne kvelden. Kampstart er 19.00 og adressen er Steinbråteveien 5, Skedsmokorset.

Dagens treningskamper

Det har i dag blitt spilt fire kamper hvor lag fra vår avdeling har vært involvert. Den planlagte treningskampen mellom Raufoss og Nybergsund ble avlyst da Nybergsund ikke kunne stille lag! Disse kampene ble imidlertid spilt:

Birkebeineren – Gjøvik FF 4-0

Bærum – Pors Grenland 3-2

FK Senja – Bossekop UL 2-2

Harstad IL – Tromsdalen 2-2

Gjøvik fikk seg bank da de gjestet Birkebeineren og Årbogen. Pors Grenland fikk sitt første tap på en stund, selv om prestasjonen vel var ok. For Odd Karl Stangnes sitt mannskap må man vel kunne si at et uavjort resultat mot FK Senja i Tromsø gir grunnlag for optimisme. Det samme må man vel kunne si om Harstad som gjorde sine saker bra mot sterke Tromsdalen hjemme i Harstad.