6. november sparker vi igang 9-er akademiet for 2003-guttene!

Også sesongen 2015 skal vi stille eget akademi-lag i seriespillet. 2003-guttene våre skal få bryne seg på hard motstand mot gutter født i 2002.

Dette er et ekstratilbud til de som ønsker å trene mer.

9-er akademi for 03-gutter er siste steg før man går over til ungdomsfotballen. Dette er et tilbud som skal være med på å forberede guttene til ungdomsfotballen og samtidig gi de ivrigste en mulighet til å utvikle seg videre sammen med kompetente trenere fra klubben.

Tilbudet er åpent for alle spillere på 2003-årgangen.

Akademilaget

Akademilaget skal spille 9-erfotball ett år for tidlig, mot en årsklasse over (G02). Dette er krevende og spillerne må derfor være både konsentrasjons- og ferdighetsmessig godt nok rustet, for å oppleve mestring under de forhøyede kravene som vil bli stilt til dem.

Det vil til hver kamp foretas et uttak på grunnlag av ulike kriterier, og det er ingen automatikk i at man får spille alle kamper, selv om man er med på 9-er akademiet.

Krav til Akademilagets spillere

Alle som deltar på 9-er akademiet er forpliktet til fortsatt å delta på sitt 7-er lag. Dette tilbudet er å anse som et ekstratilbud som kommer på toppen av det ordinære tilbudet om trening med foreldretrenere og deltagelse i 7-er serie. Ved eventuell konflikt mellom 7-er og 9-er kamper, skal 7-er kamper prioriteres.

Treninger

Vi kommer til å ha to treninger per uke i 2015. Ut året 2014 vil vi trene en gang per uke (torsdager). All trening 2014 foregår på Tørteberg kunstgress, mens sesongen 2015 vil foregå på Tørteberg/Marienlyst. Vi trener 14.30-16.30.

Alle som ønsker å delta mer enn disse to dagene med 11-er akademi er velkomne til og også melde seg på ordinære akademitreninger andre ukedager.

Det er ønskelig at man stiller i Friggtøy ved alle treninger.

Finansiering

Deltagelse på 9-er akademiet ut året (2014) koster kr. 750,-

Pris for sesongen 2015 vil bli lagt ut i desember 2014.

Meld deg på 9-er akademiet ved å følge denne linken: http://frigg.no/akademi/

 

post

Meld deg på akademiet for november!

Friggakademiet tilbyr høsten 2014 organisert trening for fotballinteresserte barn og unge. I høstsemesteret vil treningene holdes utendørs alle ukedager på Tørteberg kunstgress kl. 14.30-16.30. Vi følger skoleruten, dvs. at vi tar fri i skoleferier og andre felles fridager.

Stig Haddal styrer skuta med små treningsgrupper, dermed vil hver og en deltager få nærmere oppfølging!

Vi har nå åpnet for at man kan melde seg på for november. Dersom man skal etterbetale for september, gjør man det ved å følge samme linken. Man finner dette alternativet nederst på siden.

Meld deg på her: http://frigg.no/akademi/

Ønsker du å delta på jenteakademi, send en e-post til akademiet@frigg.no.

5

post

Legenden Tønne scoret sitt 99. og 100. mål i Friggs 10. seier på rad!!

A-laget slo mandag kveld Lørenskog 2 med solide 4-1. Komfortable seiere begynner å bli en vane og 10 seire på rad er sterkt. Med hele 38-5 i målforskjell på de 10 kampene kan vi konkludere med at høsten ikke har vært annet enn imponerende.

Mandagens kamp startet trått, Lørenskog gikk opp i føringen 1-0 etter en frisparkperle av eks-friggutt Christoffer Skårn. Frigg jobbet seg inn igjen i kampen og utlignet etter et nydelig angrep hvor vi vender opp fra venstre mot høyre og får frispilt Gaare i innleggsposisjon. Håvard prikker panna til Eike som styrer ballen i lengste kryss. Omgangen ender 1-1 og var alt i alt et stykke under det nivået vi forventer å ligge på.
I begynnelsen av 2. omgang gjøres 3 bytter. Det er en kraftig statement, og ikke helt risikofritt…. vi går opp i 3-1 etter scoringer av Eie (assistert av Gaare) og Tønne (uassistert). Vi har god kontroll og det kan se ut som vi får mulighet til å pynte ytterligere på målforskjellen. Men så vil dommeren være med å skape litt drama, med ca 30 min igjen å spille viser han Cardoso det røde kortet etter en tøff takling på nevnte Skårn. Vi mener kortet er noe strengt.
Når Bakke får en kraftig lårhøne kun et par minutter senere står vi med 9 mann på banen og alle bytter gjort. Heldigvis er Bakke en hardhaus og nekter å gå av banen, de siste 30 minuttene halter han rundt og forsøker etter beste evne å holde fortet på venstresiden sin. Fysioterapaut Faye-Schjøll river seg i håret, men Bakke nekter å gå av.

Kenneth Tønne

Kenneth Tønne med sin 100. scoring for Frigg

Instruksene er enkle når man spiller med 9,5 mann. Da må resten løpe mer for å kompensere. Det gjør gutta til gangs, vi pakker igjen boksen og kjører overganger det spruter av. Vi kunne scoret både 2 og 3 mål til, men vi kan vel ikke kreve at vi setter alt.
Når Tønne setter inn 4-1, med sin 100. Frigg scoring går lufta ut av ballongen til Lørenskog. Siste 10 minuttene bruker vi god tid med ballen og triller kontrollert inn seieren.

Vi gratulerer Tønne med sitt 100. Frigg mål, og gratulerer laget med en flott oppvisning. Frigg fremstår som et lag med stor L, alle kjemper for hverandre!

Vi jakter nå klubbrekord i flest seiere på rad, møt opp på lørdag og støtt klubben i årets siste hjemmekamp. Frigg- Strømmen 2 kl 16 på Tørteberg!

post

Frigg G-13 i OBOS-cupfinale!

For første gang på lenge har vi i Frigg et lag i en OBOS-cupfinale!
2001-guttene våre møter Oppsal førstkommende lørdag (11.10) kl. 10.40 i Vallhall.

Selv om det er Frigg cup, håper vi å se mange Friggere som møter opp å støtter guttene!

Frigg er digg!