KamperJavaScript is disabled in your browser.

Matte-morro på klubbhuset

I går ble den første Fotballmattedagen arrangert på klubbhuset. Det ble servert frukt, nøtter, saft, og kaffe til de fremmøtte talentene. Barn og unge i alle aldere ble utfordret med 5-på-rad-med-brøk, sjakk, og XL-yatzy, i tillegg til å få unnagjort leksene. Representanter fra herrelaget, damelaget, og styret hjalp til med gjennomføringen.

Mattedag på klubbhuset arrangeres hver tirsdag mellom 1630-1830 og alle er velkommen. Det er fullt mulig å ta med seg andre lekser og få hjelp til de også.

Vinneren av gårsdagens fotballmattequiz ble Henrik Norman Hansen fra Frigg 2002. Han får en Frigg-pakke med signert Friggdrakt, caps, kopp, skjert, bok, og diverse! Nye muligheter neste uke

 

Målrik serieåpning for 9er-akademiet!

Etter en lang vinter var det duket for første seriekamp mot Ellingsrud. Ellingsrud presset høyt ut fra startblokkene og produserte en rekke sjanser de første 15 minuttene på flotte Ellingsrud kunstgress. 1-0 scoringen til de gulkledde var et faktum da høyrekanten deres ble spilt fri og satte inn 1-0.


Etter denne kaldusjen hevet Frigg spillet sitt mange hakk og var fullt på høyde med Ellingsrud resten av omgangen. I denne perioden fikk Frigg bra flyt i pasningsspillet sitt og produserte en rekke sjanser. Den forløsende 1-1 scoringen kommer endelig da Petter banket ballen opp i vinkelen, etter bra forarbeid av Khamzat. Rett før pause får Ellingsrud et omdiskutert frispark, som på vakkert vis ble satt i vinkelen.


2. omgang startet i likhet med 1. omgang med at Frigg var litt på hælene i den første delen av omgangen. Ellingsrud fikk på dette tidspunktet en rekke scoringer. På dette tidspunktet virket kampen på mange måter avgjort. Likevel klarte de unge friggspillerne å heve spillet sitt og avslutte kampen sterkt. Målscorere i 2. omgang var Khamzat, Peter(str) og Amandus. Alt i alt en god start for 9er-akademiet mot 1 år eldre motstandere. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Kampfakta:
Ellingsrud – Frigg 9er   7-4 (2-1)
Ellingsrud kunstgress


Friggs målscorere:
Petter x2
Khamzat
Amandus

Lyn fikk tyn

To raske gåller av målsniken David Eie var nok til at Frigg slo Lyn 2 på mandag og sikret sin tredje strake seier.

Lyn stilte med sitt toppfotballnavn og klassiske rød-hvite drakter. De kom med hele sin tunge historie, med Ullevaal, Dybwad-Olsen, Sundby, Gran og Tessem, med sigarer og smoking og glinsende bilpansre. Vi møtte dem med eye of the tiger og Fremtidens Lag. Og fremtid spiser fortid til frokost.

Det første beviset på det kom alt etter seks minutter, da David Eie nok en gang viste hvilken målsnik han er og satte inn 1-0. Ti minutter senere, 2-0 fra samme mann. Nå står den godeste Eie med fire seriegåller på tre kamper.

Lyn reduserte etter drøye halvtimen, men våre gutter styrte seieren i land og står nå med tre seire etter tre seriekamper. Bra levert! Vi er der vi skal være, med i toppen.

MAad2

3 poeng: En godt fornøyd A-lagstrener Magnus Aadland

Nå venter Hasle/Løren på Tørteberg mandag 4. mai kl. 20.15. Møt opp, møt opp!

Kampfakta:
Lyn 2 – Frigg 1-2 (1-2)
Kringsjå kunstgress
0-1 David Eie (6.)
0-2 Eie (16.)
1-2 Morten Lyngstad Bjørshol (23.)

Friggs lag:
Evensen
Bakke – Gulowsen – F. Bratseth – Solheim
Lundemoen – Neumann – Alvestad – Haugen
Eie – Landaas

Innbyttere:
Åsbø Eike 22 min. for Landaas

 

Kamptropp til 11er-kamp Onsdag 29.april

Her er troppen til 11er-kampen mot Vestli, Onsdag 29.april, oppmøte kl 19:20 i garderoben, kampstart 20:05 på Marienlystbanen:

Henrik NH
August
Aksel K
Agim
Jon
Emil A
Markus
Thor
Adrien
Caspar
Emile M
Jacob KE
Wilhelm
Andreas G
Aksel A
Yabob B
Georg
Forfall meldes til Vegar på 98884777.

Kamptropper til søndag 26.april og tirsdag 28.april

Her er kamptroppene til søndag og tirsdag:

1.div mot Lyn, oppmøte 17:15 i garderoben:

Georg
Emil Q
Jon
Caspar
Markus
Adrien
August
Ole
Emil A
Agim
Aksel A
Rasmus
Trygve

3.div mot Hasle/løren, oppmøte 17:15 i garderoben:

Abdirahman
Abdifatah
Henrik SH
Karl V
Anton
Mathias F
Snorre
Malek
Ilias
Tinius
Felix S
Herman
Theodor NM
Henrik NH
Nicolai S

2.div mot Kjelsås tirsdag 28.april, oppmøte 18:10 i garderoben:

Ronny M
Jonas YS
Andreas N
Bror
Bastian
Oliver
William
Jakob KE
Tom Ivar
Yakob B
Jonatan M
Daniel
Erik

Forfall meldes til Helge (98032291) snarest

Tropp til kampen mot Fossum 3.mai

Her er troppen til kampen mot Fossum 3.mai, oppmøte på Fossum kunstgress kl 14:45:

Aksel
Amund
Ferdinand
Hrafn
Isak
Jens
Jonas
Leonard
Mikal
Silas
Teodor
Bernhard

Forfall meldes så fort som mulig til Helge (98032291), lagleder for matchen er Beret Vorren

Link til banen:
http://www.fotball.no/fotballdata/Anlegg/Hjem/?fiksId=8466

Tropp til kampen mot Ellingsrud 26.april

Her er de som møter til kamp på søndag, totalt 14 spillere:
Amandus
Brage
Elliott
Filip
Fredrik
Jacob SH
Jonathan
Khamzat
Larus
Ludvig
Oscar
Petter Nosa
Simon
Tallak
Oppmøte Ellingsrud Kunstgress kl 17:15. Oddbjørn er trener. Forfall meldes til Helge (98032291). Martin Søyland er lagleder
Link til banen:
http://www.fotball.no/fotballdata/Anlegg/Hjem/?fiksId=5263
post

Fusjon i Friggland (fortsettelse) …

Fusjoner har en tendes til å bli store, overdimensjonerte og virke fremmedgjørende på de som blir utsatt for dem. Der resten av ungdomsavdelingen i klubben har fisjonert til det ugjenkjennelige, har denne fusjonen i Friggland reddet 1/3 del av den gjenværende ungdomsavdelingen.
G00 og G98 lever videre som ett lag under kyndig ledelse av trener Eirik Botn Seim. Mandag 20. april var det seriestart på Tørteberg mot Høvik i sine tverrstripede blå/hvite drakter (vakkert, om enn litt blass i blåfargen).

Det ble en bratt start med tap mot ett av topplagene fra fjorårets 3. div., men vi så spirer til et godt og morsomt lag som kan bli artig å følge gjennom sesongen. Mye vilje og god innsats tross tapet. Blåfargen på draktene til våre gutter var også så mye saftigere og bedre å se på enn hos motstander.  Et herlig mål mot slutten var godsaker for den harde kjerne av supportere. Muhyodin fikk æren av å åpne scoringskontoen i år, etter en vakker gjenombruddspasning og et vakket løp under press før keeper ble rundet – sprellende hjelpeløs på bakken ute ved 16 metersmerket – og med åpent mål som bare ventet på en Friggball i «medaljongen»!

EirikBotnSeim_Muhyodin_G17
(Trener for G17 Eirik Botn Seim og målscorer Muhyodin etter kampen. Smil tross tapet.)

Selv om det ikke akkurat var mange tilskuere fra Friggland på sidelinjen, så var stemningen god blant de oppmøtte supporterne, og sistemålet løftet de gode vibbene til nye høyder. Eirik jordet den store spillerstallen med følgende oppsummering: «De var bedre enn oss på tre avgjørende områder: bedre kommunikasjon, bedre intensitet og bedre bevegelse». Det er mye å jobbe med for en nyfusjonert tropp etter et tøft møte med et godt Høvik-lag. Og 00-spillerne? Gode bidrag på hele banen, men forsettet med «havregraut og 20 push-ups og sit-ups morgen og kveld» står ved lag. 98- gutta regner vi med følger opp. Her skal det bygges muskler for å bedre intensitet og bevegelse på banen hos hele Friggs nærliggende fremtid! Kommunikasjonsskillsa stoler vi på at de finner de ut av selv!