Avslutningsdag på Frigg TINE Fotballskole

Fotballskolen ble i dag avsluttet med fotballmoro og turneringspill. Rundt 150 unger fikk en strålende start på ferien med både fotballgolf, hauk og due, og ikke minst de tradisjonelle avslutningsturneringene. Til og med pausene ble benyttet til å spille fotballtennis!

Takk til alle deltakere, instruktører, foreldre, gjester og administrasjon for en flott uke! Vi minner om ny fotballskole i uke 33 (10.-14. august). Påmelding gjøres via denne linken: http://frigg.no/fotballskole/?L=2015

IMG_3465

IMG_3496

post

Sommerhilsen fra styret i Frigg Oslo FK

Til våre trofaste medlemmer, våre foreldre, lagledere og trenere!

Friggfelt

Fotballskolen på Tørteberg og Marienlyst tar denne uken i mot mange flotte og entusiastiske fotballsparkere, omtrent 140 – 150 i antallet, samtidig som flere Frigg-lag allerede har reist på tur for å møte nye motstandere i ulike cuper og turneringer. Dette representerer en god trend vi har sett i løpet av våren 2015, flere fotballspillere som spiller ballen mot motstanderens mål iført Friggdrakt.

Det er gledelig at vi møter økende aktivitet i ulike aldersgrupper, fra 6-åringene som starter på skolen til høsten og til de aktuelle aldersgruppene i akademiet vårt. Det er spesielt gledelig å se at stadig flere jenter ønsker å ta del av akademitilbudet vårt.

Vårutgaven av Frigg Forny-cup ble på ny gjennomført med stor bravur og vi ønsker å takke alle de som stilte opp for å legge til rette for lekre finter, nye målfeiringer og gode fotballopplevelser.

 

Styret i Frigg Oslo FK er opptatt av at klubben skal ta et sosialt og samfunnsmessig ansvar ut i fra de rammene klubben har tilgjengelig. I den betydning er det viktig å se på hva et initiativ som Mattetirsdag kan bidra med i lengden, her er alle sammen invitert for å få hjelp med leksene sine!!

Klubben har i vår også jobbet for å opprette et samarbeid med nærliggende ungdomsskoler for å kunne tilby elevene en faglig kompetanse innenfor fotballfeltet. Vi går høsten i møte med et godt fundament for et videre samarbeid.

Vi er også glade for det nyutnevnte Bandyutvalget som jobber for at vi til vinteren skal få et like godt bandytilbud som vi i en årrekke har kunnet gi de mange medlemmene våre.

 

Det er hyggelig å se de gode resultatene damelaget og herrelaget vårt kan vise til gjennom en hektisk vårsesong, og vi ser frem til flere viktige kamper i løpet av høsten.

 

Hva gjelder byggestart av Tørteberg 2 er siste melding klubben har mottatt negativ til byggestart i juli. Det er foreløpig ukjent hvilket tidspunkt gravingen til banen vil starte. Klubben vil informere via våre hjemmesider så raskt vi får mer konkret informasjon.

 

Styret finner det på sin plass å gi en stor honnør til Nils, Magnus, Helge og Hamid for den jobben de bidrar med i klubbens daglige drift. Det er i den daglige driften av klubben at den beveger seg, og vi er veldig tilfredse med å ha disse resurspersonene på laget vårt!

 

Avslutningsvis ber vi alle om å ta vare på dommeren som blåser i den beste mening, om å ta vare på Frigg-gutten som trenger litt ekstra påfyll i varmen og Frigg-jenta som øver på nye finter – FRIGG ER DIGG!

Vi ønsker alle Frigg-venner en riktig god sommer og gleder oss til å se dere igjen i løpet av høsten!

 

Med vennlig hilsen styret i Frigg Oslo FK.

Kamptropper siste kamper før ferien

Her er kamptroppene for de siste kampene før ferien:

Adidas Cup fredag 19.juni hjemme mot Årvoll på Marienlystbanen, oppmøte kl 16:45 i garderoben:

Henrik NH
August
Felix BL
Agim
Markus
Thor
Adrien
Caspar
Emile M
Jacob KE
Wilhelm
Hrafn (2003)

Forfall meldes til Vegar (988 84 777)

OBOS Cup lørdag 20.juni borte mot Hauketo, oppmøte kl 1500 på Hauketo:

Bror
Ole
Bastian
Oliver
Nicolai
Jonatan
David
Andreas N
Anton
Abdullah

Forfall meldes til Jens (907 41 227)

1.div søndag 21.juni hjemme mot Bærum på Tørteberg, oppmøte kl 1700 i garderoben:

Adrien
Aksel K
August
Daniel
Emil A
Emile M
Felix BL
Georg
Aksel A
Rasmus
Storm
Wilhelm
Emil Q
Trygve

Forfall meldes til Jens (907 41 227)

3.div søndag 21.juni hjemme mot BMIL på Marienlystbanen, oppmøte kl 1700 i garderoben:

Abdirahman
Ronny
Henrik SH
Karl
Mathias
Malek
Ilias
Nicolay
Felix S
Theodor
Oliver
Erik
Peder

Forfall meldes til Lars-Petter (915 37 879)

post

Frigg arrangerer Tine fotballskole 2015

Velkommen til Friggs fotballskoler i sommerferien 22-26 juni og 10-14 august, (uke 26 og 33).

trening2

Frigg tilbyr en sommerferie med mening, og inviterer til to fotballskoler i løpet av sommeren. Med fokus på trening, aktivitet og annet gøy.

Fotballskolen arrangeres mandag til fredag klokken 09.00-15.00 på Tørteberg og Marienlyst kunstgress.

I år er det ikke matservering, alle må ta med mat til hver dag. Vi er nå en Tine fotballskole og Tine vil levere et TINE-produkt (drikke) til alle deltakere for hver dag.

Tid:
Fotballskole sommer 1 |UKE 26| 22.-26. juni | Alle dager kl. 09.00-15.00.
Fotballskole sommer 2 |UKE 33| 10.-14. august | Alle dager kl. 09.00-15.00.
Sted: Tørteberg og Marienlyst kunstgress
Deltagere: Gutter og jenter i alderen 7 til 12 år.
Påmeldingsavgift: Fotballskolen koster 1250,- pr uke. Det tilkommer et transaksjonsgebyr på 58,-

NB! Det er nå mulig å melde på flere deltakere i en og samme transaksjon, velg antall deltakere som skal meldes på i feltet Gruppepåmelding under. Detaljene vil fylles ut på neste side.

Meld deg på her: http://frigg.no/fotballskole/?L=2015

Velkommen til Frigg Tine fotballskole 2015

A-lagsgutta med solid borteseier

Fysisk sterkere. Tempomessig bedre. Frigg viste seg som et bedre lag da de slo Hallingdal 2-0 borte på lørdag.

Men det skulle likevel gå en vel time før den første scoringen kom. Første omgang tilhørte Frigg, men stang ut og en heading rett utenfor var det nærmeste vi kom. Men etter 56  minutter åpnet Frigg ballet da Helge Neumann, vårt svar på Stefan Johansen (eller Liam Brady om du er over 50), scoret på frispark. Og bare ti minutter senere: 2-0 ved superspissen Torstein Åsbø Eike. Derfra og ut kontrollerte Frigg kampen, særlig etter at Hallingdal fikk en mann utvist.

Helge Neumann

Gååååååål!

Fortjent seier og Frigg er ett poeng bak ledende Korsvoll, før Valdres’ kamp mandag. Det er ekstremt tett og jevnt i toppen, men vi henger med. Nå venter Oldenborg på Tørtberg lørdag kl. 16. Sees vi?

Se hva Hallingdal skriver om kampen: http://www.hallingdalfk.no/blog/post/39415/frigg-ble-for-sterke?ispage=true

Kampfakta:
Hallingdal – Frigg 0-2 (0-0)
Gol kunstgress
0-1 Helge Neumannn (54.)
0-2 Torstein Åsbø Eike (63.)

Laget:
Evensen
Alvestad – Aligo  – F. Bratseth – Moss
Bakke – Lundemoen – Neumann – Olsen
Eie – Ferrer

Innbyttere: 
Åsbø Eike 61 min. for Ferrer
Haugen 15 min. for Lundemoen
Vegar Landaas 9 min. for Eie

Kamptropper søndag 14.juni og tirsdag 16.juni

Her er kamptroppene for søndag 14.juni og tirsdag 16.juni:

3.div hjemme mot Skeid på Marienlystbanen søndag 14.juni kl 1800, oppmøte kl 1700 i garderoben:

Abdirahman
Ronny
David
Karl
Mathias
Malek
Ilias
Nicolay
Felix S
Henrik D
Erik
Abdullah
Peder

Forfall meldes til Jens (90741227)

1.div hjemme mot ØHIL på Tørteberg søndag 14.juni kl 1800, oppmøte kl 1715 i garderoben:

Ole
Storm
Trygve
Andreas G
Aksel A
Aksel K
Wilhelm
August
Caspar
Emil Q
Georg
Silas (2003)
Bo (2003)

Forfall meldes til Lars Petter (91537879)

2.div borte mot Kjelsås på Myrerfeltet tirsdag 16.juni kl 2005, oppmøte kl 1915 i garderoben i underetasjen på klubbhuset til Kjelsås

Henrik D
Andreas G
Andreas N
Jonatan
Jonas
Anton
Ole
Bror
Bastian
Nicolai
Oliver
Rasmus
Tom Ivar
Daniel
David

Forfall meldes til Jens (90741227)

11er hjemme mot Asker på Marienlystbanen tirsdag 16.juni kl 2005, oppmøte kl 1920 i garderoben:

Henrik NH
August
Agim
Jon
Felix BL
Emil A
Adrien
Thor
Markus
Caspar
Emile M
Jacob KE
Georg
Hrafn (2003)

Forfall meldes til Vegar (988 84 777)

Frigg 2 i storslag

Kall dem gjerne de de usynlige heltene. I skyggen av A-laget, bare én divisjon under, finnes det et Frigg-lag som spiller fletta av de fleste. Sist tirsdag tok Frigg 2 sin åttende strake seier og gikk til topps på tabellen. Laget har scoret suverene 43 mål på 10 kamper.

– B-laget er en flott kamparena. Vi har en stor stall og alle får spille kamper hver uke. Vi rullerer mye på laget, alle skal bidra på alle arenaer, og dette styrker gruppa vår, sier A-lagstrener Magnus Aadland.

A-lagets hovedtrener Magnus Aadland

Fornøyd A- og B-lagstrener.

 

Sesongen i 4. divisjon startet med to tap, men siden har Frigg 2-toget rullet over motstanderne. 7-0 mot Romsås, 10-1 mot Rufstad og 8-2 mot Klemetsrud (med ti mann!), er noen av storseierne. Sist tirsdag ble det 1-0-seier over sterke Korsvoll 2, med et lag som inkluderte tre oldboysspillere og ingen innbyttere.

– Vi synes det er flott at vi kan møtes på denne arenaen på tvers av lagene i klubben, vi har med oldboysere til nesten hver match, og vi har hatt med spillere fra 8.divisjonslaget og trenere fra ungdomsavdelingen. Å ha med trenere fra akademiet, kullkoordinatorer i barnefotballen og trenere i ungdomsfotballen i garderoben, både på benken og på banen, er en flott greie. Vi får snakket masse fotball og blir kjent med hverandre. Det hjelper oss å få inn en rød tråd i klubben, sier Aadland.

Det er i alt benyttet 33 spillere i 4. divisjonskampene:

Kenneth Torvik Tønne, Thomas Mala, Stein Arve Bernes og Lasse Lønnebotn fra oldboys. Bjørnar Madsen (tatt pause fra fotballen) og Aleksander Kristoffersson (meldt overgang til Nesodden) var med de første kampene. I tillegg: Ole F. Rose (trener for ’01) og Øyvind Lehre Hagen fra Frigg 5 (8.div.)

Fra A-lagsstallen: Bjørnar Johannessen, Jonas Lindgren, Lars Petter Moss, Torstein Alvestad, Henrik Fossholt, Espen Solheim, William Aligo, Klas Ufs, Johan Nås, Fredrik Bratseth, Martin Bakke, Ståle Haugen, Håvard Gaare, Steffen Rabben, Jostein Lundemoen, Ulrik Ferrer, Ludvig Rønning, Steven Cardoso, Bård Olsen, Adrian Haukeberg, Vegar Landaas, Helge Neumann, Simon Degerman, Torstein Åsbø Eike.

I tillegg spilte trener Aadland selv 90 min mot Teisen… som keeper. Det ga årets første seier.

– Det var da det snudde, sier Aadland med et glis.

Nå venter to storoppgjør for Frigg 2, først mot Manglerud/Star tirsdag 16. juni, deretter hjemme på Tørteberg mot Årvoll uka etter. Både M/S og Årvoll ligger a poeng med Frigg 2 – men med dårligere målforskjell.

Se tabellen i 4. divisjon avd. 1 her: http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell/?tournamentId=142654

Damelaget i støtet

Frigg-damene fikk en tøff start på debuten i 3.divisjon, men nå har poengsankingen startet og damene er med i kampen om enda et opprykk.

foto: Andreas Kristoffer Berge

Sesongen begynte med to strake tap mot henholdsvis Sarpsborg 08 og Høybråten/Stovner. I tredje serierunde ble det tre viktige poeng mot Fjellhamar – et lag vi har møtt mye i vinter, blant annet i to kvalikkamper der vi mildt sagt ble rundspilt. Mye har imidlertid skjedd i vinter og i serien ble det en velfortjent 2-0 seier hjemme på Marienlyst.

frigg2

Etter en så fortjent seier mot Fjellhamar skulle man tro at Bækkelaget – et lag som er antatt å måtte kjempe på den nedre delen av tabellen, skulle bli lett, men der gikk vi på en kjempesmell. Kanskje undervurderte vi motstanderne våre, for det var lite som minnet om forrige kamp mot Fjellhamar. Vi sprakk totalt og måtte se oss slått hele 7-4. Vi kan ikke huske sist Mari har måttet plukke ut sju baller fra nettmaskene, og vi håper dette var et surt engangstilfelle.

Siden da har vi hvert fall klart å stenge igjen bakover og har bare sluppet inn to mål på de tre siste kampene og tatt tre strake seire mot Lørenskog, Kurland og Rapid Athene.

frigg4

Førstkommende torsdag venter det toppoppgjør mot Borgen hjemme på Marienlyst. Dette blir utvilsomt en av sesongenes tøffeste kamper. Borgen ligger foreløpig på en andreplass og står med fire seire og to uavgjort, det eneste laget uten tap i serien. Men vi skal kjempe for å sikre vår fjerde strake seier og påføre Borgens første tap for sesongen.

Kjære Frigg’ere: Møt opp og støtt damelaget i toppkampen mot Borgen hjemme på Marienlyst kl 20.00 torsdag 11. juni. Heia Frigg!

Det tetter seg til

Frigg slet med å trenge gjennom Nordstrand-muren mandag og måtte nøye seg med 2-2. Nå drar det seg til i toppen, der fire lag, inkludert Frigg, kjemper om topplassen.

DSC_1267

Første omgang skal vi ikke snakke mye om. Feilpasningene florerte, det var labert tempo og lite trykk. Og en tabbe som førte til at Nordstrand tok ledelsen. Nei, første omgang får gå inn i historiebøkene som en parentes, eller et bananskall om du vil.

Andre omgang kan vi snakke om. Frigg så ut som et helt nytt lag, stormet ut og sørget for å straffe Nordstrand de gangene det var mulig. Etter ti minutter smalt det: Vi vant ballen høyt i banen, utfordret på høyresiden og slo inn foran mål, der Jostein Lundemoen hadde tatt løpet inn i boksen og styrte kula i nota. Og bare fem minutter etter: 2-1. Et knallskudd fra superspissen David Eie, som keeper feilbedømmer og ikke klarer å redde.

Operasjon snu-kampen var i gang, sola skinte denne junikvelden og livet var bra.

DSC_1266

Men like etter sørget en ny forsvarsfeil for at Nordstrand kom alene gjennom, og spissen satt ballen bak keeper Evensen til 2-2. Frigg prøvde seg på en sluttspurt, men kampen endte uavgjort.

Dermed ligger Frigg på 4. plass, tre poeng bak ledende Valdres. Det tetter seg til, med fire lag innen tre poengs rekkevidde av hverandre. Nå venter Hallingdal borte på lørdag. Lykke til, Frigg-gutter!

Kampfakta:
Frigg – Nordstrand 2-2 (0-1)
Tørteberg kunstgress
0-1 Prince Mambouana (29.)
1-1 Jostein Lundemoen (54.)
2-1 David Eie (59.)
2-2 Markus Woldsund (64.)

Laget:
Evensen
Fossholt – Gulowsen – F.Bratseth – Moss
Bakke – Lundemoen – Gaare – Haugen
Eie – Åsbø Eike

Innbyttere:
Vegar Landaas 29 min. for Lundemoen
Bård S. Olsen 29 min. for Gaare
Espen Solheim 25 min for Gulowsen

Tabellen her:
http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6116761

Se hva Nordstrand skriver om kampen:
http://www.nordstrand-if.no/finn-mitt-lag/fotball/a-laget-menn/god-kamp-borte-mot-frigg

 

Kamptropp til kampen tirsdag 9.juni

Her er troppen til kampen hjemme mot Vestre Aker 3, tirsdag 9.juni:

Bo H
Brage
Jonas
Leonard
Mats
Amund
Bo Aleksander
Isak
Jens
Silas
Oscar S
Tinius

Oppmøte 1810 i garderoben, kampstart kl 1845 på Tørteberg!