Kurs i hurtighetstrening for barn og ungdom

Trenerutvikling er den beste formen for spillerutvikling, derfor inviterer Frigg alle trenere og sportslige ressurspersoner rundt lagene til kurs i hurtighetstrening for barn og unge

Koordinasjon og innlæring av løpsbevegelser i ung alder er viktig!
I dagens fotball er hurtighet og koordinasjon stadig viktigere, og man bør legge elementer av dette inn i treningen til spillerne på et tidlig stadium, men selvsagt bør det gjøres på en mest mulig effektiv måte.

Lørdag 15/8 kl 10.00 på Frigghuset:

«Hvordan få raskere fotballspillere – Muligheter til hurtighetstrening for barn og ungdom»

Kurset inneholder en teoridel etterfulgt av en praksisdel. Carsten Effertz fra Tanner Speed er tidligere keeper og har utdannet seg som fysisk- koordinasjons- og hurtighetstrener. Han har holdt kurs i mange klubber som Schalke 04, 1899 Hoffenheim i Tyskland, IFK Göteborg, FC Kobenhavn og Mjøndalen IF. Carsten er fra Tyskland men kurset foregår på engelsk og er komprimert ned til nyttige tips og triks for trenerne.

Tanner Speed, som kanskje innehar Europas beste kompetanse på hurtighetstrening for unge fotballspillere, har drevet hurtighetstrening i Mellom-Europa i mange år og halvparten av spillerne på det Sveitsiske fotballandslaget har fulgt deres program.

Du kan lese mer på:

http://www.tannerspeed-lauftraining.de/content/about-us

Skriftlig påmelding sendes på mail til Magnus@frigg.no med navn, lagstilhørighet og rolle rundt laget.