NB! Kamptidspunkt søndag 06.03 er flyttet!!

06.03.2016: Kampene spilles på Tørteberg og Marienlyst
Gjelleråsen 1, oppmøte 15.15 i garderoben og kampstart 16.00. Tørteberg
Tropp: Amund, Aslak, Filip, Isak, Jonas L, Silas, Amandus, Khamzat, Oscar S, Brage, Bo, Leo T, Jacob SH,
Gjelleråsen 2, oppmøte 15.15 i garderoben og kampstart 16.00. Tørteberg
Tropp: Elliot, Endre, Mikal, Simon, Tobias, Alexander W, Nathaniel, OscarD, Ludvig, Victor D, Alexander S, Edwin, Victor H, Inge Severin,
Vestre Aker, oppmøte 15.15 i garderoben og kampstart 16.00 Marienlyst
Tropp: Kyrre, Linus, Petter M, Teodor, Torstein, Hauk, Viktor Dolven, Sixten, Tumaini, Kasper, Evan, Johannes, Victor L. Oscar W, Leo Ø

Uke 9

Hei

 

Håper alle har hatt en fin vinterferie med mye egentrening og hvile. Håper alle gleder seg til å starte med trening igjen.

Trening denne uken:

Tirsdag: 18.30 – 20.00

Torsdag:17.00 – 18.30

Søndag treningskamper: Info finner dere her: https://cms.frigg.no/?p=5458

Husk å melde forfall i god tid og om være klar 10 minutter før trening.

 

Endre

Oppdaterte tropper til treningskamper 06.03 og 13.03

Hei

 

Med noen nye spillere inn og stor belastning for noen spiller har vi gjort om litt på troppene. Sjekk her om når og hvor dere skal spille.

 

06.03.2016: Kampene spilles på Tørteberg
Gjelleråsen 1, oppmøte 15.45 i garderoben og kampstart 16.30.
Tropp: Amund, Aslak, Filip, Isak, Jonas L, Silas, Amandus, Khamzat, Oscar S, Brage, Bo, Leo T, Jacob SH,
Gjelleråsen 2, oppmøte 15.45 i garderoben og kampstart 16.30.
Tropp: Elliot, Endre, Mikal, Simon, Tobias, Alexander W, Nathaniel, OscarD, Ludvig, Victor D, Alexander S, Edwin, Victor H, Inge Severin,
Vestre Aker, oppmøte 17.15 i garderoben og kampstart 18.00
Tropp: Kyrre, Linus, Petter M, Teodor, Torstein, Hauk, Viktor Dolven, Sixten, Tumaini, Kasper, Evan, Johannes, Victor L. Oscar W, Leo Ø
13.03.2016: Kampene spilles på Heming Kg9
Heming 1, oppmøte 15.45 i garderoben og kampstart 16.30
Amund, Jens L, Jonas, L, Mats, Silas, Tinus, Hrafn, Oscar S, Ferdinand, Leo T, Edwin, Petter N, Vetle,
Heming 2, oppmøte 16.45 i garderoben og kampstart 17.30
Athina, Elliot, Aslak,  Alexander W, Ayman, Siver, Jonas R, Nathaniel, Brage, Ludvig, Victor D, Victor H, Ahmed, Inge Severin,
Heming 3 oppmøte 16.45 i garderoben og kampstart 17.30
Linus, Petter M, Ruben, Teodor, Torstein, Hauk, Jacob FM, Larus, Robin, Tumaini, Max LL, Johannes, Victor L, Max E.A, Oscar W
Husk å melde forfall tidlig hvis du ikke kan spille!
Endre
post

Meld deg på Frigg-akademiet i Mars!

Påmeldingen for Frigg-akademiet finnes her: https://cms.frigg.no/akademi

Frigg-akademiet er et etter-skoletid tilbud for alle fotballinteresserte barn og ungdom. Vi tilbyr organiserte treninger med profesjonelle trenere hver dag. Spillerne vil deles inn i grupper etter alder, sosiale behov, og individuelle forutsetninger for å skape en best mulig arena for utvikling. Gjennom hvert semester vil spillerne utfordres på en morsom måte i temaene pasninger og mottak, føring og finter, avslutninger, og lek med ball. 9er-akademiet og ungdoms-spillere vil også bli utfordret på taktiske ferdigheter og valg, rollespesifikk trening, og relasjonelle ferdigheter.

Akademiøkten er delt opp i 3 deler:

Del 1 – oppvarming
Del 2 – tekniske øvelser
Del 3 – spill

Det vil være keeperakademi på onsdager, husk å huke av for keeperakademi i registreringen!

Vi henter på følgende skoler:

Uranienborg – mandag & onsdag, torsdag

Majorstuen – mandag

Vinderen – mandag

Bolteløkka – tirsdag

Marienlyst – torsdag

Ila – torsdag

Akademiet følger årshjulet til skolen. Er det skolefri er det også akademifri!

Spillere født 2001-2005 trener kl 15-17.

Spillere født 2006-2009 trener kl 1430-1630.

NB! Vi ønsker at akademiet skal være en utviklingsarena for de spillerne som ønsker å bli bedre. Det krever at alle spillere må ha et ønske om å komme på trening for å gjøre seg selv og de andre spillerne bedre. Dette betyr at spillerne må være konsentrerte og engasjerte gjennom hele økta.

Treningskamper 14.02.2016

Frigg – Frigg Akademiet

Kampen starter jevnt der begge lagene skaper sjanser, men de scorer først på et pent langskudd. Vi jobber oss inn i kampen igjen og Ahmed redusere for oss, men vi gir bort en del sjanser og de scorer både 1 og 2 mål. Vi får en del overganger på de i slutten av 1.omgang, og får en del overtallsituasjoner, men sliter med å utnytte de. En første omgang preget av mye fram og tilbake, vi sliter med å få i gang vårt spill, slipper til en del sjanser og setter ikke våre sjanser i målet letter Frigg Akademiet fortjent til pause. I ande omgang blir det en del tunge bein, vi løper mye imellom ball og de styrer det som skjer i 2.omgangen. Innsatsen er stor hele kampen, dere jobber det dere orker, men det blir tungt å hele tiden løpet etter ballen. Vi må øve mer på å få til vårt eget spill, slik at vi greier å styre kampene og slipper å løpe så mye imellom og etter ballen. Ta med dere den gode innsatsen, mye hardt og godt arbeid i forsvar og noen fine angrepsspill.

Frigg – Korsvoll 2

Frigg startet veldig bra og gikk opp i ledelsen av en scoring av Leo. Etter det ble det tøft mot en god motstander. De trøkket bra på og skapte mange sjanser, men dere jobbet godt og innsatsen var god. For Korsvoll ble det vanskelig å score, selv om de hadde ballen mye og skape mange sjanser. Men et så stor trykk som Korsvoll hadde måtte det komme scoringer.  Frigg sleit med å komme seg oppover i banen og det blir tungt å forsvare seg, og når vi sliter med å holde på ballen blir det vanskelig å skape sjanser. Ta med dere den gode innsatsen, og at dere forsvarer dere bra. Det vi må jobbe med er å bli bedre på vårt spill, greie å beholde ballen lenger i laget og dermed skape flere sjanser.

 

Frigg – Korsvoll 1          

Korsvoll var opptatt av en ting og det var å vinne. Dette ville de gjøre med å stå høyt hele kampen og spille på grensen og gjerne litt over grensen. Frigg skal ha skryt for at de sto imot og greide å utnytte at Korsvoll sto så høyt. Bakrommet var enormt og det greide Frigg å utnytte til det fulle. De fikk flere scoringer og fikk et lite forsprang på Korsvoll. Frigg prøvde også å sette i gang kort fra keeper og det var ikke alltid like lett når Korsvoll sto så høyt. Etter hvert ble Korsvoll sliten og Frigg greide å spille mer og mer ball og fikk til noen fine angrep. Ta med dere at dere ikke lot dere stresse altfor mye av Korsvoll høye press, scoret mange fine mål og innsatsen var veldig god. Det vi skal jobbe videre med er det er for mange som blir for glad i ballen litt for ofte, så vi må øve på når vi kan gå med ballen selv og når vi skal slippe den. I tillegg blir både backene og kanten litt for glad i å gå innover litt for fort og da blir det trangt. Vi må øve på å bruke hele banen så vi kan utnytte alle rommene.

 

Uke 7

Hei

Morsomt med treningskamper i går! Referat kommer i løpet av dagen.

Uke 7:

Tirsdag: Trening 18.30-20.00

Torsdag: Trening 17.00 – 18.30

Søndag: Frivillig trening 11.00 – 12.30 ( Trenger ikke å melde forfall.)

Vi har trening søndag 21.02 og så tar vi fri fra organisert trening i vinterferien.

Neste trening etter ferien blir frivillig trening søndag 28.02 12.00-13.30. (trenger ikke å melde forfall.

Husk: Oppmøte 10 minutter før trening. Dette har vært mye bedre den siste uken. Forsatt melde forfall i god tid, dette har også var bra de siste ukene, forsett med det!

 

Endre

 

 

Innkalling til årsmøte

Styret innkaller herved til årsmøte i Frigg Oslo FK onsdag 16. mars kl. 18.00 på klubbhuset.

Frigg_logo_hvit

Alle som vil ha saker behandlet på årsmøtet, må melde disse inn for styret minst to uker i forveien. Forslag sendes til post@frigg.no  eller styreleder@frigg.no

Saksliste med fullstendige sakspapirer legges ut på hjemmesiden senest en uke i forveien.

DELTAGELSE PÅ ÅRSMØTET

Frigg Oslo Fotballklubb ønsker at alle lagledere, medlemmer og involverte i klubben stiller på det årsmøtet.

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år og hatt gyldig medlemskap i minst én måned, samt ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jfr. Norges Idrettsforbunds (NIF) lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jfr. NIFs lov § 2-9.

Lagledere og trenere samt andre med tillitsverv i klubben er automatisk medlemmer av klubben (dette kan du sjekke opp med klubbens sekretariat).

Vi ber om at alle kandidater forholder seg til følgende dokumenter:

  1. a) Frigg 2019 (http://www.frigg.no/filer/Frigg_OFK_2019.pdf), som ble vedtatt på sist årsmøte
  2. b) Vedtektene til klubben (http://frigg.no/filer/Frigg_OFK_vedtekter.pdf)
  3. c) Lover for Norges Idrettforbund (https://lovdata.no/dokument/NIFL/niflov/2011-05-08-1).

Hvis noe er uklart eller det er spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Vel møtt!

Hilsen,
Styreleder Geir Hustad,
tlf. 92429843, epost: styreleder@frigg.no

Nestleder Sverre Paulsen,
tlf. 95937755, epost: svpaulsen@hotmail.com

Referat fra Moss-cup!

Det ble en helg med en del motgang, litt medgang, nye erfaringer og forhåpentligvis mye læring. Det er fortsatt mange som holder på å bli vant med å spille futsal. Alt går raskere, det er en annerledes ball og ingen av dere har spilt med vegger rundt hele banen før. Det er selvfølgelig uvant.

Både frigg rød og blå havnet i veldig tøffe grupper. De to lagene som gikk videre fra deres grupper var de lagene som kom til semifinalene og finalen. Frigg rød og blå startet med å gjøre litt for mange enkle feil og litt for dårlig innsats. Når man da møter gode lag blir man straffet. Men det positivet var at dere hevet dere etter hvert og spilte bedre og bedre. Innsatsen ble bedre, og begge lagene skape flere sjanser og scoret noen fine mål. Likevel blir det gjort litt for mange enkle feil, da blir det mange mål imot og det blir vanskelig å vinne kamper.

For Frigg grønn og gul ble det mange jevne og spennende kamper. Frigg gul startet med en seier, etter en kamp der de skaper mange sjanser, spiller fin angrepsfotball og scorer noen fine mål. De neste kampene blir jevne og tette, men der de også gir bort mål litt for enkelt og greier ikke å score på sine sjanser, ryker de også dessverre ut. Frigg grønn spiller tre veldig jevne kamper, de spiller bra og er det Frigg laget som er best til å skape overtall og de er flinke til å utnytte det. De viser også en flott innsats der alle løper nok. Dette er de to viktigste grunnen til at de gikk videre til en velfortjent 1/8 delsfinale. I 1/8 delsfinale møter de et meget godt Askim lag. Der Askim starter i hundre og scorer 2 mål tidlig i kampen. Frigg kjemper seg inn i kampen igjen og skaper noen sjanser, men Askim er gode og utnytter når Frigg gjør feil. Da blir det mange mål opp, og innsatsen i siste delen av kampen ikke er god nok.

Vi håper at dere lærte mye av cupen, og spesielt at dere lærte at uansett motstander må innsatsen og vilje alltid må være der.

 

 

 

Uke 6

Hei

Tema for uken: Pasninger/Vri spillet

 

Trening tirsdag: 18.30 – 20.00

Trening torsdag 17.00 – 18.30

Futsalkamper på lørdag, for de det gjelder. Info er sendt ut på mail.

Søndag er det treningskamper. En internkamp og to kamper mot Korsvoll. Kampene spilles på Tørteberg.

Internkamp, 16.30 oppmøte 15.45: Amandus, Siver, Bo, Athina, Ahmed, Elias, Mathias, Mikal, Fredrik, Filip O, Alexander S, Endre og Jonas R

Korsvoll, 18.00, oppmøte 17.15 1: Mats, Petter N, Tinus, Vetle, Isak, Khamzat, Leo T, Jacob H, Hrafn, Silas Ferdinand, Jens

Korsvoll 2, oppmøte 17,15: Max, Tor G, Leo Ø, Kyrre, Ruben, Jacob F.M, Larus, Robin, Viktor Dolven, Victor D, Sixten, Kasper, Evan og Jens G

Husk å melde forfall så fort det lar seg gjøre, og husk at dere skal være klare 10 minutter før trening.

 

Endre