Opprykk!

 

Sesongen nærmer seg slutten i oslofotballen, og her er den første gladmeldingen fra Frigg-land: Frigg 3 har vunnet sin avdeling i 6. divisjon og klare for 5. divisjon 2018.

The Champs: Frigg 3 fyker oppover divisjonene og er nå klare for 5. divisjon i 2018.

– Veldig moro! Nå venter kretsmesterskaps-kamper mot Bøkeby og Lokomotiv Oslo den 11.- og 18. oktober, før vi i november skal feire den sterke sesongen, sier spillende manager for Frigg 3, Eirik Løkken.

Det betyr at Frigg på herresiden vil få ett lag i 3.-, ett i 4.- og ett i 5. divisjon neste sesong. Og, hvis kvinnene holder koken i de siste kampene, får vi ett damelag i 2.- og ett i 3. divisjon. (A-laget for kvinner kjemper om å beholde plassen i 2. divisjon.)

Frigg 3 var lenge suverene i sin 6. divisjonsavdeling, og tar vi med 2016-sesongen gikk laget 30 kamper uten tap. Så fikk laget en downperiode etter sommeren, men i den siste kampen mot Kjelsås 3 vant laget 4-2 og sikret både opprykk og avdelingsseier.

– Stemningen i troppen har vært god hele sesongen, og alle var motiverte for å dra lasset sammen – også i den tunge perioden. Det er det tredje året på rad med opprykk, og nå blir det spennende å se hvordan nivået er i 5. divisjon, sier Løkken.

Samme spillergruppe drifter også Frigg 4, som ender på en god 3. plass i 8. divisjon.

Klubben gratulerer Frigg 3 med opprykket!