post

Fotballforsikring og skader

Fremgangsmåten for å komme til behandling er:

Ved akutte skader som oppstår i forbindelse med treninger og kamper, skal man ta direkte kontakt med legevakt/sykehus. Da meldes skade inn i etterkant av skadetilfellet.

Andre skader som belastning og annet. Ring 915 03100 (OBS: Ved for eksempel skader som krever Fysioterapi, er det veldig viktig at skademelding sendes inn FØR det gjøres avtale med Fysioterapeut og at man følger instruksjonene fra forsikringsselskap/skadetelefon. Hvis ikke, får man ikke dekket utlegg.)

Alle spillere skal ha tilgang til fotballmedisinsk kompetanse via «Idrettens Skadetelefon», som er eid av Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Da får man kvalitetssikret et godt behandlingstilbud i nærmiljøet som dekkes av fotballforsikringen. Det er spillere/foresatt som selv må kontakte skadetelefon direkte. Det er en egenandel ved benyttelse av forsikringen.

Men det får du hjelp til direkte fra forsikringsselskap. Ring 915 03100 eller se på websidene under.

Meld skade via webskjema: https://www.gjensidige.no/privat/meld-skade/idrettsforsikring

http://fotballforsikring.no/

post

Damelaget imponerer

Åtte kamper er spilt og Friggs damelag har vunnet halvparten av kampene. Laget har satt seg skikkelig i respekt i årets 2. divisjon. Her er en statusrapport fra innsiden, sendt som en lissepasning fra Anne Steimoeggen:

Før sesongen ble det mye utskifting av spillere, vi fikk inn en håndfull solide forsterkninger, og i år er vi kanskje bedre enn noen gang. En av våre nye spillere er Hanne, en hamarsing som kom flyttende over dammen, og da snakker vi ikke om Mjøsa, men Atlanterhavet. Hun har de siste årene spilt college-fotball, er blid som ei sol og god som gull. Hun har tatt Frigg-hjertene våre med storm, og også blitt utnevnt som kaptein.

De første kampene våre ble som ventet tøffe.

Første seriekamp var borte på Gjemselund mot laget som før sesongen kom ned fra 1.divisjon, Kongsvinger. Dette ble et ergerlig tap (2-1), og et tap vi fortsatt irriterer oss over. Ja, på papiret skal vi kanskje ikke slå et lag som spilte 1.divisjon i fjor, men kampen var jevnspilt, og med litt flaks kunne vi fort tatt med oss poeng fra denne kampen.

I seriekamp nummer to var nok et tøft lag representert på andre banehalvdel. Hønefoss vant vår avdeling i fjor, men tapte kvalifisering om plassen i 1.div. Vi gikk inn i kampen med sterk motivasjon og trua på seier. Denne kampen var også forholdsvis jevnspilt, og vi hang med i banespillet. Men gode lag utnytter sjansene sine, og er gode i boks. Dermed ble det til slutt et fortjent 2-5 tap. Hønefoss var rett og slett for gode i de avgjørende situasjonene. Man kan spekulere i om vårt spill også var preget av at vi var et forholdsvis «nytt» lag der relasjonene og presisjonen ikke sitter helt.

Kamp nummer tre var en historisk kamp for Frigg Damer, vi spilte vår første NM-kamp. Dette var stas og vi var stolte over å bære Frigg-drakta, ekstra gøy at det var på hjemmebane. Vi håpet at Byåsens reisevei og undervurdering skulle hjelpe oss på veien, der tok vi visst feil. Selv om vi ikke hadde sjans til å holde tempoet til Byåsen, er vi uansett veldig fornøyd med å skrive historie.

Den neste kampen spilte vi borte mot Fjellhamar, laget som rykket opp fra 3.divisjon i fjor. Dette ble en kamp vi egentlig bare vil sette en strek over, vi var langt under pari. Og for å si det slik, vi har mye å revansjere i returoppgjøret. Resultat: Fjellhamar-Frigg 1-0.

Selv om kampen mot Fjellhamar bare er flaut, gjorde tapet noe med oss i spillergruppa. Vi fikk den berømte ketsjup-effekten hjemme mot Hallingdal i neste kamp, og kasserte like så greit 12 av 12 poeng på de fire neste kampene. Maskineriet er virkelig i gang, og til tider har vi spilt festfotball.

Frigg-Hallingdal: 8-0
Høybråten/Stovner-Frigg: 1-3
Fart 2-Frigg: 0-5
Frigg-Øvrevoll Hosle 2: 3-2

Mandag spilte vi mot Røa 2, et typisk rekruttlag, der man aldri vet hva som står på andre siden. De kunne skimte med navn som blant annet Siri Norby, Kristine Edner Wæhler og Hedda Strand Gardsjor. Altså en haug med rutine. De straffer oss hardt med to raske mål på cornere, vi reduserer til 1-2 etter fint kombinasjonsspill. Men Røa scorer på en overgang rett før pause, og ved halvspilt står det dermed 3-1 til hjemmelaget. Begge lag kunne med litt hell puttet både ett, to og tre mål til i andre omgang, men flere mål ble det ikke i kampen, som ebbet ut i 3-1. Uansett to lag som ønsker å spille fotball. Resultat: Røa 2 – Frigg 3-1

Hittil i serien står vi med 4 seire og 4 tap. Vi har etablert oss midt på tabellen, og tar sikte mot å klatre oppover. Vi har igjen tre kamper av vårsesongen, og håper at Frigg-supportere der ute har lyst til å følge oss på veien. Vår neste hjemmekamp er søndag 17.juni kl. 15:00 på Marienlyst, mot østfoldlaget Sarpsborg 08.

Psst! Følg oss på Instagram og Facebook!

 

 

Posted in KSA
post

Sambaen er løs

Det ble en ny målfest på Marienlyst kunstgress søndag da A-laget åpnet alle portene hos Sortland og sendte nordlendingene hjem med 6-0-tap.

Christian Mork var bare en av sambaguttene på Marienlyst søndag,

Sortland kom til Oslo som desidert bunnlag, null poeng og minus 38 i målforskjell. Samtidig hadde laget hentet tre nye spillere fra et høyere nivå før kampen mot Frigg, og var innstilt på å vise seg fra en bedre side. Og i første omgang var kampen ganske jevnspilt. Sortland fikk de første målsjansene og hang godt med, men utover i kampen lurte man egentlig bare på en ting: Var det Frigg som spilte fotball utpå der, eller var det Brasil?

Var det dagens Frigg-kaptein, Shariff Cham, som brøt en pasning etter 18 minutter, utfordret en, to og tre spillere før han satte ballen i mål? Eller var det Casimiro?

Var det Per Eik Forgaard som dundret ballen hardt og solid bak keeper like før pause til 2-0? Eller var det Philippe Coutinho?

Var det Christian Mork som vippet inn 3-0 på lekent vis? Eller var det Neymar?

Var det Vital Curtis Kaba som klikkhælet inn sitt 11. seriemål kvarteret før slutt, etter flott pasningsspill i høyt tempo? Eller var det Gabriel Jesus?

Og var det Marcelo og Neymar som spilte vegg på venstrekanten og sentret til Roberto Firmino som gjorde 6-0? Eller var det Lars-Petter Moss, Per Eik Forgaard og Ulrik Ferrer?

Det var ikke godt å si.

Sambarytmer var det uansett og scoringene var av det lekre slaget.

Nå er Bras … eh, Frigg for alvor med i tet-sjiktet, bare to poeng bak ledende Junkeren. Og spiss blikket nå, for dette er viktig: Neste Frigg-kamp er mot Lyn, erkerivalen, Oslo-naboen og – som de ville sagt i «Heimebane» – jævla Lyn: Da trenger laget din støtte, sted og tid er søndag 17. juni kl. 15 på Bislett Stadion.

Frigg er … nettopp. Digg.

Se tabellen her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158520

Se Frigg-Sortland i opptak her (krever innlogging):
https://pluss.nettavisen.no/direktesending/regionsligaen/frigg/frigg-sortland/v/5-91-40019