Tre poeng i serieåpningen

Det hjelper ikke å være oppkalt etter Norges største rovfugl og ha fire cupmesterskap på merittlisten. Ørn Horten ble likevel et bytte for Frigg, som vant 3-2 i serieåpningen på Marienlyst.

God figur: Friggs Mugula Chris Safari spilte en god kamp mot Ørn Horten i serieåpningen. Foto: Ørn Horten

To minutter tok det i vårsola på Marienlyst for en viss italiensk sportsbil raste innover i 16-meteren og sendte avgårde et skudd med tung motorkraft. Ulrik Ferrer fortsatte der han slapp i 2018 og ga Frigg 1-0. De første 10-15 minuttene var det full Frigg-dominans mot ett av de andre lagene som er tippet å henge med i opprykkskampen, men så snudde det.

Etter en drøy halvtime stusset en Ørn-Horten-spiller ballen i mål, og før pause: 1-2, igjen etter en dødball og igjen på en heading. Like før pause kunne det også stått 1-3, men Egil Evensen reddet skuddet og returen ble satt i stolpen.

Pausen må ha gjort godt, for i starten av andreomgang var Frigg-maskinen i gang igjen. Innen åtte minutter var gått var 1-2 snudd til 3-2. Ulrik «Ferrari» fosset fram på venstresiden, Ørn-keeper bokset innlegget opp i lufta, og foran mål var Per Eik Forgaard på pletten og satte inn 2-2. Så, like etter, var Ferrer på farta igjen. Et skudd ble blokkert, men returen havnet hos Emil Grønn Pedersen som satte inn ledermålet.

At det ikke ble flere mål, var ganske utrolig. Ørn gamblet og sendte flere i angrep og skapte none sjanser; Frigg kontret og kunne – og burde – ha økt ledelsen. Men ingen teller antall sjanser, alt som betyr noe er antall poeng. Og Frigg fikk tre. Ørn Horten null.

Vi er i gang.

Nevnte vi at Lyn tapte i Tønsberg?

Kampfakta avd. 2 i NT-ligaen:
Frigg – Ørn Horten 3-2 
(1-2)
Marienlyst kunstgress – 150 tilskuere
Dommer: Satha Sritharan, Oppsal
Mål:
1-0 Ulrik Ferrer (2)
1-1 Simon Bahrami (30)
1-2 Momodou Cham (37)
2-2 Per Eik Forgaard (50)
3-2 Emil Grønn Pedersen (53)

Tabellen:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=164096

 

post

Frigg – Ørn Horten lørdag kl 14 på Marienlyst

 

 

 

To gamle storheter: Møtt opp og støtt a-laget for herrer på lørdag! Sesongåpning i Norges jevneste avdeling uansett divisjon, mot Ørn Horten

Oppfordrer alle til å forehåndskjøpe billetter på Vipps:

Trykk på «Betal» søk opp nr 517325 eller «Frigg Oslo FK kampbilletter»