Kampoppsett OBOS miniliga hos Frigg

Kampoppsett er lagt ut på https://obosminligaen-frigghost.cups.nu/2020/result/categories

Miniliga arrangeres som planlagt 5 september for årgangene 2013 og 2014

(Innen smittevernsregler og i følge NFFs koronahåndbok for arrangement).

Trygge rammer og gode treerbaner tilpasset våre aller yngste i fotballfamilien, med baner innkjøpt for dette formål av NFF Oslo i samarbeid med våre partnere. Banene lånes fritt ut til Frigg  for gjennomføring av arrangementet i klubbens regi denne helgen. 

Ytterligere informasjon om OBOS Miniligaen

Åpent for alle klubber og lag innen NFF Oslo i de to årsklassene. Les mer om hvordan du melder på ditt lag og frister for påmelding til OBOS Miniligaen hos Frigg – samt spillform, rammer og regler for rekrutteringskarusellen videre inn på våre hjemmesider for dette.

Påmelding gjøres av klubben i FIKS senest i løpet av 25.08.2020

You may also like...