Frigg Oslo FK søker fotballtrenere

Frigg Oslo FK er en stor breddeklubb som holder til på Majorstua, kun et par minutter fra Majorstuen T-bane. Vi har ca. 1000 aktive medlemmer, og med stadig økende aktivitet både på jente- og guttesiden er vi på utkikk etter flere engasjerte og lærevillige trenere.

Vi ønsker personer som er engasjerte og positive med en pedagogisk tilnærming til aktivitet, læring og spillerutvikling. Vi er opptatt av å ha gode og kvalifiserte trenere, som er flinke med barn og ungdom.

Ved å være trener i Frigg får du et godt arbeidsmiljø, større nettverk og gleden av å jobbe med barn og ungdom. Klubben oppfordrer til og tilbyr trenerutdanning til de som ønsker det, samt mulighet for veiledning internt av klubbens egne trenerveiledere.

Vi søker flere trenere til vår barne- og ungdomsavdeling. Vi kan tilby større og mindre stillinger, som er en fin deltidsjobb ved siden av studie eller annen jobb.

Arbeidstid vil avhenge av hvilke alderstrinn man jobber med
Akademi: 14:30-16:00
Øvrige lagstreninger: 16:00 og utover

Politiattest må fremvises.
Oppgi gjerne referanser i henvendelsen.

Hvis dette virker interessant, ta kontakt med klubbutvikler Endre Theimann for mer informasjon på epost: endre@frigg.no.

You may also like...