Bli en del av trenerteamet i Frigg Oslo FK!

Frigg Oslo FK er en stor breddeklubb som holder til midt på Majorstua. Vi har ca. 1400 aktive medlemmer, og med stadig økende aktivitet både på jente- og guttesiden er vi på utkikk etter flere engasjerte og lærevillige trenere.

Er du positiv, engasjert og har en pedagogisk tilnærming til aktivitet, læring og spillerutvikling, vil vi gjerne høre fra deg. Om du har tidligere erfaring som trener for barn og ungdom er dette en fordel, men ikke et krav.

Som trener i Frigg blir du en del av et hyggelig arbeidsmiljø, får et større nettverk innen fotballen og får verdifull erfaring i arbeid med barn og ungdom. Klubben oppfordrer til og tilbyr trenerutdanning til de som ønsker det, samt mulighet for veiledning internt av klubbens egne trenerveiledere.
Arbeidet er lønnet. 

Vi ser primært etter trenere til følgende alderskull:
Gutter født 2009, 2010 og 2011, samt jenter født 2008.
Ansvarsområde og antall økter i uka varierer med alderskullene.

Hvis dette virker interessant, ta kontakt med klubbutvikler Endre Theimann for mer informasjon på epost: endre@frigg.no
Oppgi gjerne referanser i henvendelsen.

NB. Politiattest må fremvises ved arbeid med barn og ungdom

You may also like...