Uavgjort i generalprøven mot Gjøvik FF

Utgangspunktet for lørdagens kamp mot Gjøvik FF var at hele forsvarsfireren fra forrige kamp var uaktuelle av forskjellige årsaker. I tillegg manglet vi spissene Markus Cham og Kristoffer Eide. Midtbanespiller Håvard Gaare spilte heller ikke. Dette åpnet muligheten for andre til å vise seg fram. I denne kampen debuterte Adrian Hagerup som midtstopper. Han har scoret i bøtter og spann for Spjelkavik og kan også være et spissalternativ. Vi har også børstet støvet av Johan Nås, som var Hagerups makker i midtforsvaret. På midtbanen fikk Abdi Hassan prøve seg. Han har tidligere spilt i Kjelsås og Moss.

Så over til selve kampen:
Gjøvik åpnet best og vi fikk en verst tenkelig start på kampen da deres spiss på fantastisk vis brassesparket ballen i mål etter 5 minutters spill. Vi kom oss imidlertid etter sjokket og da kvarteret var spilt fikk vi vår første sjanse da Christoffer Kringberg skjøt utenfor. I det 20. spilleminutt spilte vi bra på vår venstre side, innlegget når Stig Haddal som header, men keeper får slått til corner.
Selv om vi styrte mye av spillet, kom det en farlig sjanse til Gjøvik FF i 32. spilleminutt, da en spiller kom alene med vår keeper Eivind Husby Bratseth. Eivind reddet oss denne gangen.
Christoffer Kringberg var nær ved å utligne i det 38. minutt da han utnyttet at keeper var uoppmerksom ved et frispark. Skuddet gikk dessverre like utenfor. Minuttet etter endte et innlegg fra Petter Severeide med skudd over. Dette var en stor sjanse. En enda større sjanse fikk vi like før pause, da Severeide skjøt i tverrliggeren.

I pausen kom Jonas Lindgren inn for Eivind Husby Bratseth på keeperplass. Etter et hendelsesfattig første kvarter, reddet Jonas mesterlig skuddet fra Gjøvik FF på deres første sjanse i denne omgangen. Fem minutter senere fikk vi vår første mulighet i omgangen da Stig Haddal header like over. I det 66. minutt ble Ole Aklilo felt av deres keeper, og dommeren blåste straffe. Denne satte Haddal i mål, og vi var like langt.
I det 80. spilleminutt fikk vi frispark i god posisjon. Vår svenske back Simon Degerman gjorde som han har gjort mange ganger før, da han curlet denne i mål. 2-1 til oss!
I sluttminuttene ble vi satt under hardt press, og dette endte med at Gjøvik FF fikk sin utligning 2 minutter på overtid.
Litt bittert var det å miste seieren på overtid, men alt i alt skal vi være fornøyd med denne kampen, ut fra de forutsetningene vi hadde inn mot kampen.

Vi stilte med følgende lag:
Eivind Husby Bratseth
Håkon Lindland, Johan Nås, Adrian Hagerup, Simon Degerman
Stig Haddal, Abdi Hassan, Eirik Sandstad (k), Petter Severeide
Christoffer Kringberg, Ole Aklilo

Disse kom inn:
46 min: Jonas Lindgren inn for Eivind Husby Bratseth
70 min: Bård Olsen inn for Petter Severeide
74 min: Christoffer Skårn inn for Ole Aklilo

Kampfakta:
Frigg – Gjøvik FF 2-2 (0-1)
5 min: 0-1
66 min: 1-1 Stig Haddal (Ole Aklilo)
80 min: 2-1 Simon Degerman (Stig Haddal)
92 min: 2-2

You may also like...