A-lagets hovedtrener Magnus Aadland

– En spennende avdeling

A-lagets hovedtrener Magnus Aadland

– En spennende avdeling med mange nye bekjentskaper, sier trener Magnus Aadland etter å ha fått presentert avdelingsoppsettet.

– Harstad og Bossekopp er nyopprykket og ubeskrevne blader i min bok . 2. lagene er 2. Lag. Tønsberg sliter økonomisk og er for tidlig å bedømme. Pors underpresterte i fjor, men viste med solid poengfangst i høst at det bor mer i laget. Er en solid klubb med ”nylig” erfaring fra Adecco. Valdres er i et generasjonsskifte, store utskiftninger i spillerstall og ny trener. Tidlig å si hvordan det slår ut. Gjøvik gjorde en godkjent 1. sesong og har muskler til å bygge videre derfra.

Aadland trekker fram en kvintett av lag som han tror vil være der oppe:

– Alta, Fram, Lyn, Raufoss og Nybergsund er alle ambisiøse klubber som helt sikkert har skumle hensikter.

Frigg havnet i Nord-Norgeavdelingen i år, og etter forbundets vri der lagene fra Nord-Norge ble delt i to puljer får vi tre Nord-Norgeturer også neste år. Men det bekymrer ikke Aaadland stort.

– Vi har fått 1 Osloklubb, 3 flyruter og 9 bussruter, sier han lakonisk. – Østlandet var ønsket, men reisebelastningen blir neppe mindre da det blir en del lengre bussturer.

Aadland er i det hele godt fornøyd med trekninga:

– Uansett forandring fryder, spennende å møte nye lag og klubber, og til syvende og sist fikk vi 13 2. Divisjonslag i avdelingen i år og.

Neste år skal Frigg spille mot: Harstad, Alta, Odd 2, Godset 2, Pors, Bossekopp, Lyn, Fram, Tønsberg, Raufoss, Nybegsund, Gjøvik, Valdres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *