post

Frigg med åpningsfest i Tønsberg

Christoffer KringbergRammen for kampen var perfekt. FK Tønsberg skulle spille første kamp på sin nye flotte bane, og denne ble åpnet av ordføreren i Tønsberg. De 364 fremmøte på stadion fikk se at vi tok tak i kampen fra første stund. Vi styrte kampen fullstendig mot et ungt FK Tønsberg-lag. Vi skapte mange sjanser uten at dette ga tellende resultat før i det 39. minutt. Da kom Vegar Landaas på et fantastisk raid på vår høyreside. Han forserte forbi «hele» FK Tønsberg før han slo inn ballen til Markus Cham som var på rett sted og satte inn 1-0 for oss. Vi følte i pausen at vi hadde hatt full kontroll og burde ledet med klarere sifre. Det er likevel slik at ingenting går av seg selv i fotball. Derfor måtte vi nullstille og ha full skjerping inn mot den andre omgangen. Hjemmelaget gjorde faktisk tre! bytter i pausen. De prøvde å gå ut med litt tøffere press fra starten av, men vi hadde likevel ganske god kontroll. I det 59. minutt dukket den «hjemvendte sønn» Helge Neumann opp i feltet og scorte sitt første for sesongen. Etter dette følte vi oss i grunn ganske sikker på at dette ville gå veien, og vi fortsatte å produsere sjanser. De to siste ble satt inn av «Man of the match» Christoffer Kringberg etter forarbeid av Markus Cham og Stig Haddal. 4-0 er sterkt på bortebane!

Det var mange som var gode på lørdag, og det var først og fremst en lagseier. Adrian Hagerup fikk sin første kamp fra start og gjorde sine saker bra på stopperplass. Det ble også litt forandringer i den tiltenkte startoppstillingen da flere var ute med sykdom/skade. Da er det godt å se at de som kommer inn griper sjansen og viser at vi har flere som kan gå inn å gjøre en god jobb.

Vi stilte med følgende lag:

Eivind Husby Bratseth

Vegar Landaas, Adrian Hagerup, Vetle Gulowsen, Helge Neumann

Stig Haddal, Abdi Hassan, Eirik Sandstad, Håvard Gaare

Christoffer Kringberg, Markus Norheim Cham

 

Disse kom inn:

80min: Christoffer Skårn inn for Markus Norheim Cham

86min: Bård Skjørshammer Olsen inn for Håvard Gaare

86min: Håkon Lindland inn for Stig Haddal

 

Kampfakta:

FK Tønsberg – Frigg 0-4 (0-1):

0-1: Markus Norheim Cham

0-2: Helge Neumann

0-3: Christoffer Kringberg

0-4: Christoffer Kringberg

Gule kort: Eivind Husby Bratseth og Vetle Gulowsen