post

Poengdeling mot Pors Grenland

Frigg-Pors_005_4896584a

Bilde er gjengitt med tillatelse fra pd.no

Det ble som ventet en jevn kamp da vi tok imot Pors Grenland lørdag 18. mai. Noen sjanser var det for begge lag i første omgang. I det 40. minutt ble Stig Haddal felt og vi fikk straffespark. Dette reddet dessverre Pors-keeperen, og lagene tok pause på 0-0. Andre omgang skulle vise seg å bli tøff for oss. Allerede i det 50. minutt fikk Vetle Gulowsen direkte rødt for felling som siste mann. Pors fikk også straffespark i denne situasjonen. Denne reddet imidlertid Eivind Husby Bratseth mesterlig. I det 65. minutt headet Pors i stanga, og vi levde farlig. I det 77. minutt fikk vi en kontring. Markus Cham passerte et par spillere før han plutselig fyrte i vei en kandidat til årets mål bak en sjanseløs Pors-keeper, og vi ledet 1-0. Pors trykket oss etter dette bakpå, men vår bestemann Eivind Husby Bratseth reddet oss i det 82. minutt. I det 90. spilleminutt kom Kristoffer Eide alene med Pors-keeperen som redder og gir retur. Idet Kristoffer Eide skulle få tak i returen ble han etter egen og også vår oppfatning – felt. Han skulle dermed hatt vårt andre straffespark i kampen. Dette var dessverre ikke dommeren enig i. I stedet får vi heller en scoring imot 3 minutter på overtid. Vi hadde fått noen forvarsel på at dette ville skje, og til slutt skjedde det. Ballen ble headet i mål og idet dommeren blåste av føltes det som vi hadde tapt to poeng og ikke vunnet ett. Dermed har vi så langt i sesongen tapt 4 poeng på overtid (2 mot Harstad og 2 mot Pors Grenland). Forhåpentligvis skjer ikke det flere ganger i år. Likevel skal guttene ha honnør for heroisk innsats med 10 mot 11 nesten hele andreomgangen.

Vi stilte med følgende lag:

Eivind Husby Bratseth

Vegar Landaas, Adrian Hagerup, Vetle Gulowsen, Helge Neumann

Stig Haddal, Abdi Hassan, Eirik Sandstad, Håvard Gaare

Christoffer Kringberg, Markus Norheim Cham

 

Disse kom inn:

54 min: Kristoffer Eide inn for Håvard Gaare

61 min: Simon Degerman inn for Christoffer Kringberg

79 min: Bård Skjørshammer Olsen inn for Stig Haddal

 

Kampfakta:

Frigg – Pors Grenland 1-1 (0-0)

77min 1-0: Markus Norheim Cham

90 +3 min: 1-1 Stian Parkstad Johansen

Gule kort: Christoffer Kringberg, Vetle Gulowsen, Håvard Gaare og Helge Neumann. 3 gule til Pors Grenland

Rødt kort: Vetle Gulowsen