Tap mot godt Raufoss-lag

Det ble en verst tenkelig start i lørdagens bortekamp mot Raufoss. Allerede etter 1 minutt tok de ledelsen da en klarering traff en motspiller og kom i retur til Oliver Berg som scoret alene med Bjørnar Johannessen, som voktet målet ettersom Eivind Husby Bratseth var skadet. Raufoss fortsatte trykket mot oss, og blant annet hadde Bjørnar en mesterlig redning da de kom alene mot han. Vår eneste sjanse i 1. omgang kom i det 29. minutt. Den kom etter bra spill og avslutningen fra Christoffer Kringberg ble reddet på streken av en heroisk Markus Rolandsen. Sjansestatistikken viste på min blokk 4-1 i favør Raufoss i 1. omgang. Fra start i 2. omgang gikk Raufoss nok en gang i strupen på oss fra start, men en god Bjørnar Johannessen holdt oss inne i kampen. Vår første sjanse i andre omgang kom etter 60min, da Bård Olsen headet et innlegg over mål. Like etterpå gikk Raufoss opp til 2-0 etter en forsvarstabbe, og da de la på til 3-0 i det 66.minutt, var det fare for at dette kunne bli stygt. Spillerne skal ha honnør for at de løftet seg de siste 15-20 minuttene. Etter 80 minutter fikk vi belønning for dette. Riktignok var det et selvmål av Raufoss` gode kamptein Petter Senstad. Etter dette skapte vi  flere sjanser og i det 90. minutt ble det for alvor spenning i kampen da Kristoffer Eide reduserte til 3-2. På overtid var vi nære en utligning også. Vi følte oss også snytt for et straffespark i sluttminuttene. Alt i alt tapte vi for et bedre fotball-lag, men vi viser nok en gang at vi skaper målsjanser også mot de beste. Bestemannsprisen i denne kampen går til Bjørnar Johannessen, som hadde flere fine redninger.

Vi stilte med følgende lag:

Bjørnar Johannessen

Vegar Landaas, Vetle Gulowsen, Helge Neumann, Robin Lindbjerg

Stig Haddal, Abdi Hassan, Markus Cham, Petter Severeide

Christoffer Kringberg, Kristoffer Eide

 

Disse kom inn:

46min: Bård Olsen inn for Robin Lindbjerg

85min: Christoffer Skårn inn for Stig Haddal

85min: Adrian Hagerup inn for Markus Cham

 

Kampfakta:

Raufoss – Frigg 3-2 (1-0):

1min: 1-0 Oliver Berg

61min: 2-0 Oliver Berg

65min: 3-0 Feisal Hassan

79min: 3-1 Petter Senstad(selvmål)

89min: 3-2 Kristoffer Eide

Gule kort: Kristoffer Eide, Vetle Gulowsen og Vegar Landaas