God innsats, men ingen poeng i Skien!

Det ble som ventet en tøff kamp i gårsdagens bortemøte mot Odd 2. Hjemmelaget stilte et sterkt lag, men vi var på høyde med dem spillemessig. Vår første mulighet kom etter 6 minutters spill. Da kom Adrian Hagerup igjennom alene med keeper, men keeper reddet. I perioden etter dette fikk Odd et par muligheter, men Eivind Husby Bratseth i vårt mål hadde kontroll. Adrian fikk muligheten igjen etter 25 minutter, men headingen gikk over. Siste del av omgangen ble sjansefattig, og vi lå bra organisert i vår bakre firer.

I andre omgang serverte vi Odd sin første sjanse etter en horribel feilpasning. Kampens første scoring kom i det 63. minutt. Eivind Husby Bratseth mistet ballen etter et innlegg, og Christer Kleiven ga hjemmelaget ledelsen. En skikkelig kalddusj for oss! Likevel var vi nære ved å utligne to minutter senere, men keeper reddet. Vi ble etter hvert slitne, men skal ha honnør for god innsats. Mot slutten prøvde vi å etablere trykk mot Odd-målet, uten å få det helt til. Det endte slik det så ofte gjør. Odd kontret inn 2-0 i det 87. minutt – målscorer var Herolind Shala. To minutter på overtid fikk vi en fortjent redusering ved Aleksander Kristoffersson. Aleksander er nå tilbake i Frigg, og det er vi glade for.

Vårt store problem denne sesongen er at vi ikke har vært i stand til å avgjøre kamper hvor vi er litt dårligere, jevngode eller litt bedre enn motstanderen. Alle våre seire har vært med store siffer. Resten av sesongen vil det bli mange tette kamper, og vi er  nødt til avgjøre flere av disse til egen fordel om vi skal forbli et 2. divisjonslag. Nå er det bare å brette opp ermene og jobbe knallhardt inn mot neste kamp hjemme mot FK Tønsberg. FK Tønsberg har fått sving på sakene i høst, og blir definitivt ingen lett motstander i denne meget viktige kampen.

 

Vi stilte med dette laget mot Odd 2:

Eivind Husby Bratseth

Petter Høvik, Klas Tømmer Ufs, Vetle Gulowsen, Petter Severeide

Stig Haddal, Helge Neumann, Simon Degerman, Abdi Hassan

Adrian Hagerup, Aleksander Kristoffersson

 

Disse kom inn:

41 min: Markus Norheim Cham inn for Adrian Hagerup

67 min: Jonathan Dixon inn for Abdi Hassan

80 min: Christoffer Kringberg inn for Simon Degerman

 

Kampfakta:

Odd 2 – Frigg 2-1 (0-0)

63 min 1-0: Christer Kleiven

88 min 2-0: Herolind Shala

90 + 2 min 2-1: Aleksander Kristoffersson

 

Gult kort: Stig Haddal