Meld deg på Frigg-akademiet i Mars!

Påmeldingen for Frigg-akademiet finnes her: https://cms.frigg.no/akademi

Frigg-akademiet er et etter-skoletid tilbud for alle fotballinteresserte barn og ungdom. Vi tilbyr organiserte treninger med profesjonelle trenere hver dag. Spillerne vil deles inn i grupper etter alder, sosiale behov, og individuelle forutsetninger for å skape en best mulig arena for utvikling. Gjennom hvert semester vil spillerne utfordres på en morsom måte i temaene pasninger og mottak, føring og finter, avslutninger, og lek med ball. 9er-akademiet og ungdoms-spillere vil også bli utfordret på taktiske ferdigheter og valg, rollespesifikk trening, og relasjonelle ferdigheter.

Akademiøkten er delt opp i 3 deler:

Del 1 – oppvarming
Del 2 – tekniske øvelser
Del 3 – spill

Det vil være keeperakademi på onsdager, husk å huke av for keeperakademi i registreringen!

Vi henter på følgende skoler:

Uranienborg – mandag & onsdag, torsdag

Majorstuen – mandag

Vinderen – mandag

Bolteløkka – tirsdag

Marienlyst – torsdag

Ila – torsdag

Akademiet følger årshjulet til skolen. Er det skolefri er det også akademifri!

Spillere født 2001-2005 trener kl 15-17.

Spillere født 2006-2009 trener kl 1430-1630.

NB! Vi ønsker at akademiet skal være en utviklingsarena for de spillerne som ønsker å bli bedre. Det krever at alle spillere må ha et ønske om å komme på trening for å gjøre seg selv og de andre spillerne bedre. Dette betyr at spillerne må være konsentrerte og engasjerte gjennom hele økta.

You may also like...