B-gjengen slår til igjen!

B-gjengen i Frigg sitt damelag sørget for nok en seier i 4. divisjon i går, 29. mai. Dette var den syvende seriekampen laget hadde for sesongen, og lagets sjette seier. B-gjengen topper dermed tabellen med 19 poeng, 3 poeng foran Bærum, som er det eneste laget vi har måttet dele poeng med.

Den syvende seriekampen ble spilt mot Stabæk 3 på Frogner Stadion, fortet vårt. Fordi vi spiller en trippelserie (alle møter hverandre tre ganger) var dette også laget B-gjengen møtte i serieåpningen, da stillingen endte 0-5 til Frigg 2/HIL på Nadderud. Selv om forrige kamp var en sikker seier var alle klare for at motstanderne kunne ha forbedret samspill eller endret taktikk siden forrige møte, og som lagets trener, Richard Lægreid, sier: ”Alle kamper starter på 0-0.”

Vi går ut i vår godt likte formasjon 4-2-3-1, men det tar en liten stund ut i kampen med litt kaos før B-gjengen får sitt første mål. Kristin Dammen får sendt ballen mot toppscorer Åsne Hansteen som setter den i nettet. Etter dette får laget vårt mer kontroll på kula og på spillet, noe som fører til flere angrep. Det fører også til at ballen Åsne dribler med i 16-meteren treffer hånda til en Stabæk-spiller, og dommeren dømmer klart straffe. Straffen blir tatt av Lisa Lagethon Bjørnstad som setter den i nettet til høyre for keeper.

Det var fortsatt tidlig i kampen, og første omgang skulle by på mer fra fantastiske Frigg. Etter flott spill av Stine Aleksandersen, Veronika Bildini og Silje Solheim Sunde med flere, sender Silje en pasning til Lisa som skyter og scorer, stillingen står 3-0 etter 27 minutter! Videre dominerer Frigg-jentene kampen, og fortsatt før klokka til dommeren sier 45 minutter blir Åsne spilt gjennom av Silje. Åsne runder keeperen lekkert og setter ballen sikkert i mål. Til pause står stillingen komfortabelt på 4-0!

Andre omgang var også solid spilt av B-gjengen. Etter prat i pausen ønsker vi å vri spillet mer og å holde fart på kula, men ellers fortsette som i første omgang. Fortsette som i første gjør vi, for etter et flott raid av midtstopper Sigrid Jakobsen setter Kristin ballen i mål og sørger dermed for en 5-0 ledelse til hjemmelaget. Samme spiller øker ledelsen med enda et mål i det 70 minutt.

På høyrekanten får også Bildini et fortjent mål etter at hun løper fra alle som er og scorer sikkert. Hun får også æren av å pynte enda litt til på resultatet da hun igjen scorer et veldig fint mål etter rundspill på høyrekanten. Dermed ender stillingen med 8-0 til B-gjengen, 3 mål mer enn ved forrige møte og 3 nye poeng i lomma. Vi gleder oss til neste og siste møte med Stabæk 3 for sesongen, som blir 28. august på Nadderud kunstgress 2. Neste kamp for B-gjengen er for øvrig borte mot Øvrevoll Hosle 4 5. juni, og neste hjemmekamp er 12. juni mot Asker/Holmen.

Laget:

Mari Steimoeggen

Mari Gjesdal

Amanda Søfteland (Anette Lyngbø)

Sigrid Jakobsen

Ellen Waaler (Anne Steimoeggen)

Stine Aleksandersen

Lisa Lagethon Bjørnstad

Veronika Bildini

Silje Solheim Sunde

Åsne Hansteen

Kristin Dammen


Håper vi ses!
Frigg er digg, over og ut

You may also like...