Seriestart!

Kjenner du lukten? Den søte eimen av fotballsesong som er i ferd med å rulle ut? Fra april til oktober skal knotter sprinte over nyslått gress, lyden av støvel mot ball, lær mot lær, skal klinge i ørene, armer skal legges over armer til årets første lagbilde og på bane etter bane skal dommerfløyter igjen signalisere en ny tid. Den beste tiden på året.

Ventetiden er over.

sangfoni

Frigg-lag etter Frigg-lag har gjennomført vinterharde treninger og er klare til dyst. Vi begynner 2. påskedag med flaggskipet, Friggs A-lag, som drar til Lillehammer for en ordentlig test allerede i den første seriekampen. Allerede lørdagen etter, 22. april, spiller A-laget sin første hjemmekamp på Tørteberg kunstgress mot Flisa.

Store forventninger er det knyttet til Friggs damelag, nyopprykket i 2.divisjon etter triumfferden i fjor. Torsdag 27. april kl. 20 serieåpner damene mot Kolbotn på Tørteberg, en skikkelig test også det helt fra starten av.

Fr1

Ikke lenge etter er hele junioravdelingen i Frigg i gang. Over 1000 spillere på totalt 89 lag skal reise i bil, buss, fly og tog, trekke på seg de mørkeblå draktene og fortelle verden at her, her kommer vi. Frigg, storklubben som ble en stor klubb. Klubben som på mange måter følger deg fra vugge til grav, som gir deg en ekstra dose skolegang, som gjør folk av folk og får alle – gutter og jenter – til å føle seg del av noe større.

Nå begynner det. Er du klar?