Helgens treningskamper

Mange lag fra Oddsenligaens avdeling 2 var i aksjon i helga. Resultatene ble slik:

Harstad – Mjølner (3.div) 1-1

FK Tønsberg – Ørn Horten (3.div) 1-3

Pors Grenland – Arendal 3-5

Raufoss – Bærum 1-1

Sandefjord 2 – Fram Larvik 2-4

Mjøndalen (Adecco) – Nybergsund 6-0

Bossekop UL – Hammerfest (3.div) 1-1

Birkebeineren – Frigg 1-2

Lyn – Kjelsås 3-0

Her er det verdt å merke seg at Lyn vant med komfortable 3-0 mot Kjelsås. Nybergsund går fra tap til tap, men denne gang mot meget god motstand. FK Tønsberg gikk på tap i første kamp etter Tor Thodesens avgang, og spådommene tyder på at de går mot en tøff sesong. Bossekop vet vi lite om. De fleste tror nok det blir en hard kamp for å overleve i divisjonen. Det er likevel mye positivisme i klubben, som har fått på plass en fantastisk arena som vi gleder oss til å besøke.

You may also like...