Vegar Landaas ny Friggspiller

Gulowsen, Lindland og Landaas. Alle er fra Mandal, og alle er klare for Frigg foran årets sesong. Vegar Landaas bekreftet i går at det blir Frigg for han, og det er vi veldig glade for. Som 18-åring ble han hentet fra Mandalskameratene til selveste Monaco. Dette eventyret varte i et par år før Odd Grenland hentet han på en korttidskontrakt. Deretter ble det en tur tilbake til moderklubben før Skeid hentet han. Det kan ellers nevnes at han har spilt en del landskamper på aldersbestemt nivå.  Mye av grunnen til at Vegar valgte Frigg var at både Vetle Gulowsen og Håkon Lindland, som han kjenner godt fra før av, også er i klubben. Vegar er tiltenkt en back-plass, og har god tro på at Frigg kan hevde seg i toppen hvis laget får en god start og unngår mange skader. Selv håper han å være en sterk bidragsyter til laget.

You may also like...