Samarbeidsavtale med Kiwi-Briskeby

Vi i Frigg FK er glade for å dele nyheten om at vi har inngått et samarbeid med Kiwi Briskeby.

Kiwi Briskeby er en flott Kiwi-butikk som befinner seg like ved Frigg-skolen Uranienborg, som blir godt brukt av barn og voksne tilknyttet Frigg. Butsikksjef Remi Velta gleder seg over å kunne være med å bidra rundt aktiviteter for barn og unge i bydelen. Kiwi fronter gode verdier med sin satsing på blant annet frukt og grønt, noe vi i Frigg også ønsker at våre medlemmer skal få et bevisst forhold til. Derfor er et viktig punkt i avtalen at man skal få deres grønne produkter for gode priser til å selge på cuper og andre arrangement. Kiwi vil dele ut gratis frukt til våre yngre deltakere etter endt akademi på torsdager og fredager.

Kiwi Briskeby kommer også inn som sentral partner på våre cuper, og dette vil komme frem av at cupene vil frontes av deres grønne logo. På cupene vil Kiwi være tilstede med diverse giveaways og konkurranser, så her er det bare å se etter de grønnkledde på banen. Fjorårets nyhet i Frigg var at vi prøvde oss på en akademi-fotballskole, dette videreføres nå med sponsormidler fra Kiwi Briskeby. Kiwi Briskeby akademiskole er det nye navnet og de vil bidra med støtte til innkjøp av kule Frigg t-skjorter fra Nike, drikkeflasker, smoothies og annet.

Kiwi Briskeby holder til i Industrigata 2 og har følgende åpningstider:

  • Hverdager 07:00-23.00
  • Lørdag 07:00-23.00
  • Søndag: Stengt