Tippeselskapene tror Lyn rykker opp

Det er nå 33 dager til seriestart i Oddsenligaen. 34 for oss ettersom vi spiller søndagskamp i Harstad i åpningen. Ulike tippeselskaper setter opp sin vinnerodds før sesongen, og det er våre naboer i Lyn som levnes størst muligheter til opprykk. Både Betsson og Nordicbet tror at Lyn rykker opp, og de er også enige om at Raufoss, Alta og Fram Larvik blir de nærmeste utfordrerne, i litt forskjellig rekkefølge. For vår del så tror Nordicbet at vi havner midt på treet, mens Betsson tror vi rykker ned sammen med Odd 2 og Bossekop. Pors Grenland som har gjort det veldig bra i vinter er ikke tippet så høyt, mens når det gjelder lag som Nybergsund og FK Tønsberg, så skal det vel godt gjøres om de hevder seg like bra som det «ekspertene» tror. Dette skriver lokalavisen dittoslo.

http://dittoslo.no/nordre-aker/sport-nordre-aker/tipper-at-lyn-rykker-opp-1.7804165

You may also like...