Villdyret har våknet

Til alle som trodde at ilden var slukket: Friggs A-lag er i fyr og flamme igjen og slo topplaget FK Tønsberg 1-0 lørdag.

 

Fart på sakene: Trener Magnus Aadland og A-laget er i siget. Seier over FK Tønsberg lørdag.

Ok. Sesongstarten har ikke vært som vi håpet og gnisten fra i fjor ikke den samme. Men for å låne litt kunnskap fra klisjeene: Sesongen er lang, hver kamp teller og det er aldri for sent å levere varene. Og nå har Frigg begynt å levere varene. De siste tre rundene har varene vært Ullern, Mjøndalen 2 og FK Tønsberg og resultatet blitt ni poeng. Laget er på hugget igjen og er til å kjenne igjen fra kanonsesongen i fjor.

Kampen på Marienlyst lørdag ble avgjort i kampen første og siste minutt. I det første, helt nøyaktig etter 18 sekunder, danset spissen i ren Aksel Lund Svindal-stil forbi de røde stolpene fra Vestfold, før han fra 16 meter hamret ballen hardt og velplassert i hjørnet. Snakk om kanonstart.

I sommervarmen var Frigg lenge det førende laget. Egil Evensen var solid bakerst, Magula Safari var som en virvelvind opp og ned på høyresiden, midtbanen var som en hæravdeling i fronten av krigen, mens på topp var Ferrer og Varg Støvland som hissige sommerveps som surret rundt sukkerskålen.

Først de siste 20 minuttene kom FK Tønsberg mer med i kampen, uten at de skapte noen farlige sjanser. Ikke før i kampen siste minutt, da et skudd fra høyre førte til en retur, ballen var på vei i mål, men på streken fikk forsvarsbauta Sondre Kollen klarert i siste sekund. Like etter burde Frigg punktert kampen til 2-0, men Ferrer maktet ikke å lure keeper da han kom alene gjennom. Men pytt, pytt, vår Ferrari hadde alt levert godsakene med årets raskeste scoring. Og kanskje en av de viktigste.

Nå nærmer Frigg seg topplagene. Og på onsdag, damer og herrer, er det klart for Årets Kamp. Onsdag klokken 19 på Bislett stadion spilles hengekampen mot Lyn. Det er bare å sette av kvelden.

Kampfakta avd. 2 i NT-ligaen:
Frigg – FK Tønsberg 1-0 
(1-0)
Marienlyst kunstgress – 150 tilskuere
Dommer: Morten Andersen-Gott, Øvrevoll Hosle IL
Mål:
1-0 Ulrik Ferrer (1)

Tabellen:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=164096

Se hva Tønsberg Blad skriver om kampen:
https://www.tb.no/sport/fotball/fk-tonsberg/kom-seg-ikke-etter-sjokkstart-vi-er-en-skuffet-gjeng-na/s/5-76-1078498

 

You may also like...