Seriemestere!

Ingen kan huske sist det skjedde, selv ikke han som har vært med i 23 år. Kanskje er det historisk. For nå er Frigg oldboys M33 seriemestere i 1. divisjon Oslo/Akershus.

Gullgutter: Bak fra v.: Jacob Young, Audun Sandvik, Tord Loe, Kenneth Tønne Torvik, Stein Arve Bernes, Lasse Lønnebotn, Jakob Brekken, Thomas Mala, Viggo Strømme. Foran fra v.: Aleksander Kristofferson, Håvard Gaare, Øyvind Mæland, Anders Gottlieb Nygaard, Bjørn Haugan, Rachid Amroun, Bjørnar Johannessen, Quy Nguyen.

Onsdag kveld, 18. september 2019, Marienlyst kunstgress: Det er flomlys, musikken ljomer over anlegget, speakertjenesten leser lagoppstillingene og publikum vifter med supporter-flaggene fra tribunen. Har Champions League kommet til Oslo Vest? Nei, det er større enn som så: Det er Frigg M33 som feirer at de er vinnere, champions, best av de beste. Selv før kampen mot Lommedalen onsdag – og to serierunder før sesongslutt – er de seriemestere.

Smak på det: S-e-r-i-e-m-e-s-t-e-r-e.

Vi er bedre enn Skeid. Bedre enn Bærum. Bedre enn KFUM, som vant i fjor. Bedre enn Oppegård, som vant i forfjor. Bedre enn alle mannlige pluss-33-åringer som spiller 11’er-fotball på Østlandet. Kanskje er vi best i landet? Hvem vet. Fasiten med én kamp igjen, er: 13 kamper, ni seire, fire uavgjort, null tap. Målforskjell: 38-13.

Frigg oldboys er blitt Frigg Goldboys. Et lag med flere tidligere A-lagsspillere, supplert med et påfyll av franskmenn, bergensere, sørlendinger, østfoldinger, dansker og verdensberømte gitarister. Ta en titt på laglisten, og her vil Frigg-fansen kjenne igjen flere legender:
Kenneth Torvik Tønne (han scorer like mye ennå)
Håvard Gaare (frisparkene sitter i goalen, nå som før)
Aleksander Kristofferson (tornadoen, formel 1-motoren)
Thomas Mala (han kan takle, han kan dirigere, han kan score)
Anders Gottlieb Nygaard (hvordan klarer han å spille fotball med de hoftene?)
Viggo Strømme (hærregud-d-e-dejlig-å-vinne)
Stein Arve Bernes (fotballens Shakespeare, alt han gjør er poetisk)
Jakob Brekken (er han faktisk en bedre keeper NÅ?)
Johan Nås (romsdalsveggen)

Legg til:
Bjørnar Johannessen, Lasse Lønnebotn, Glenn Fandorfer, Bjørn Haugan, Per W. Johnsen, Audun Sandvik, Tord Loe, Øyvind Mæland, Jacob Young, Rachid Amroun, Quy Nguyen, Bjørn-Richard Monsen, Steinar Jensen …

Vi kunne holdt på i det uendelige. Frigg Goldboys er godt og vel 20 tunge og lovende spillere, alle med en vanvittig spennende framtid – bak seg.

Vi må smake på det en gang til: S-e-r-i-e-m-e-s-t-e-r-e.

Stor takk til Frigg-løvene som stilte sterkt på linja mot Lommedalen og laget en vanvittig ramme for seriemesterne. Lommedalen ble knust 4-0 etter to goaler av spillende magiker Håvard Gaare, ett av Thomas Mala og ett av Bjørn Haugan – den siste en suser fra 35 (centi)meter.

Og spør du stamgjestene på Gamle Major hvilken tornado som kom gjennom svingdøren onsdag kveld, så vet de svaret: Det var Goldboys. Det var Legendene. Det var vårs.

Ingen rakk hjem for å legge barnebarna.

Kampfakta 1. divisjon M33 Oslo /Akershus:
Frigg OFK – Lommedalen 4-0 
(2-0)
Marienlyst kunstgress 
Tilskuere: Opptil flere
Mål:

1-0 Håvard Gaare (5.)
2-0 Thomas Mala (25.)
3-0 Bjørn Haugan (50.)
4-0 H. Gaare (55.)

Ta en kikk på tabellen, dere:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=164400

You may also like...