Seriefinale for superjentene

Frigg-damene slutter ikke å imponere: Onsdag spilles Frigg – Vålerenga 2, og med minst ett poeng er Tove Tuntlands mannskap serievinnere – og klare for opprykksfinale til 1. divisjon. Det er bare ett ord som kan beskrive lagets sesong 2019: Wow!

Etter 4-0-seieren over Fart 2 sist uke, er det nå bare én serierunde som gjenstår – og Frigg troner øverst på 2.divisjontabellen, tre poeng foran Raufoss. Bare tre år etter at Frigg-damene spilte i 4. divisjon, er det nå en mulighet til å rykke opp til 1. divisjon. Reglene i kvinnenes 2. divisjon er at de to avdelingsvinnerne (per nå Frigg og Sandefjord Fotball) møtes til en semifinale, og vinneren spiller opprykksfinale mot laget på 8. plass i 1. divisjon (per nå, Åsane).

Men først altså: Møt opp og hei Frigg-damene til seriemesterskapet. Kampen spilles onsdag 9. oktober kl. 18.45 på Marienlyst kunstgress.

Se tabellen her:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=164289

You may also like...