Frigg bandy: 2011 bandy lag

FRIGG BANDY 2011 – ETABLERER LAG

Frigg er i gang med å etablere et 7-er bandylag for spillere (gutter/jenter) født 2011. Dette på basis av antall deltakere på bandyskolen i denne aldersgruppen.

Dette første året begynner 2011-laget beskjedent med kretskamper på nyåret. Det betyr kun fire torsdagskamper 16.1, 23.1, 30.1 og 6.2 denne sesongen.

Se serieoppsett her: https://wp.nif.no/PageTournamentDetailWithMatches.aspx?tournamentId=390372&seasonId=200865&number=all

Frigg bandy er foreldredrevet og vi trenger ledere som kan administrere laget til to hjemmekamper og to bortekamper. Treningene fortsetter ut sesongen på bandyskolen på tirsdager som før.

Spesiell bandykunnskap er ikke nødvendig for å administrere et spill som kalles «vinterens fotball», men uansett skal Bandyutvalget i Frigg bidra faglig.

Klubben stiller med en lags bag som inneholder drakter, keeperutstyr, vikevester, baller, ekstra køller, m.m. Hjelm og skøyter kan lånes fast ut sesongen. Ellers stiller barna i klær som på en vanlig bandyskole.

Lagsbaggen ordner vi ifm. bandyskolen tirsdag 7./14. januar.

Lyst til å være med i leder teamet eller har du andre spørsmål?

Ta kontakt med Bandyutvalgets leder Tor Audun Sørensen

Mail: toraudun.sorensen@nif.idrett.no , 94003932

For sesongen 2019-2020 gjelder da følgende oppskrift:

SPILLERE OG DE VOKSNE SOM ØNSKER Å DELTA registreres individuelt på linken her ( https://cms.frigg.no/?page_id=5096 )

I Spond vil dere motta en betalingsforespørsel for medlemskontigent og bandylisens for sesongen 2019/20 så fort denne er betalt vil dere få tilgang til Spond-gruppen for 2011. Der vil dere motta invitasjon til treninger og turneringer for 2011-årgangen. Medlemskontingent er fra 1 januar 2020 på 400,-, mens bandylisensen er på 25,-. (NB! Spillere som deltar både i fotball og bandy i Frigg betaler kun 1 medlemskontingent og vil da kun betale for lisensen på 25,-).

Dere vil – etter å ha fylt ut skjema – bli lagt i Spond. Spond er en app vi bruker der vi sender ut alt av informasjon om påmelding, treninger, cuper og andre aktiviteter. Appen finner dere i app-store og google play eller på nettet via www.spond.com. Spond kan brukes på mobil eller i nettleseren.

Glade bandyspillere på Frogner stadion (Foto: Torstein Vegheim, Frigg)
https://cms.frigg.no/?page_id=5096

You may also like...