Treninger avlyst inntil videre

Oppdatert 12.03.2020

Idrettsforbundet: – All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning

Oppdatering her.

Vi har i kveld fått en henstilling fra Oslo Idrettskrets om å avlyse all organisert idrett inntil videre. Frigg avlyser derfor all aktivitet, i første omgang ut uken. Oppdatert informasjon om videre planer og aktiviteter sendes alle på mandag. Websiden blir også oppdatert underveis. Sponds arrangementer blir oppdatert i morgen.

Oslo Sports Council has tonight requested that all sporting events in Oslo are cancelled. Frigg will therefor cancel all activities for Thursday and the rest of this week. We will inform all our members of further plans for our activities on Monday. Spond events will be updated tomorrow. The website will be updated as well.

Vi håper alle dette er et tiltak som bidrar i en krevende situasjon og at normal aktivitet kan startes opp så fort som mulig.

Vennlig hilsen
Styret og Administrasjon i Frigg.

You may also like...