Velkommen til fotball for 2018-årgangen!

Velkommen til fotball er tilbudet for alle barn i årgangen 2018. Oppstart er satt til onsdag 1.mai. Mer detaljert informasjon legges ut i Spond når oppstart nærmer seg.

I Frigg organiserer vi alle årgangene etter kullmodellen. Det betyr at hele årgangen trener samtidig på samme bane, men Frigg deler inn i mindre grupper. Det er viktig å understreke at det er ett kull, Frigg 2018, som forhåpentligvis skal spille sammen i mange år. Vi har stor tro på at fotballarenaen er et fint sted å bli kjent med nye. Derfor setter vi ikke samme barnehage, skole eller klasse sammen, men blander de med deltakere fra andre barnehager og skoler. Trygghet er viktig, så vi ønsker at alle spiller med minimum en de kjenner så lenge vi får beskjed om det. Vi ber om at eventuelle ønsker legges til ved innmelding av spiller i innmeldingsskjema. Er man allerede innmeldt kan ønsker også sendes direkte til vår oppstartsansvarlig på e-post, jacqueline@frigg.no. Alle må være forberedt på å spille sammen med noen de kjenner, og noen de ikke kjenner.

Målet med Velkommen til fotball er å introdusere spillet fotball. Vi har fokus på høyest mulig aktivitet med ball gjennom lek og spill. Deltakerne vil til å begynne med bli introdusert for 3-er fotball. Å spille og trene 3 mot 3 uten keeper gir et mye høyere antall berøringer og involverer hver enkelt spiller i langt større grad enn i andre kampformer.

Treningene vil være organisert av oppstartsansvarlig, og vil bli gjennomført av ungdomstrenere i klubben. Alle kull er avhengig av foreldreengasjement så er det noen som ønsker å bidra på treninger eller på andre områder, gi beskjed til jacqueline@frigg.no

Medlemskontingenten i Frigg er 400,-. Treningsavgiften for hele 2024 (til og med Frigg Cup i oktober) er 614,- slik at summen totalt er 1014,-.

For påmelding til Velkommen til fotball, bruk linken her: Innmeldingsskjema for barn

Alle som har registrerer seg på linken vil bli lagt til i Spond. Spond er en kommunikasjonsapp vi bruker for å sende ut betalinger, treningsarrangementer og annen informasjon. Appen finner dere i app-store og google play eller på nettet via www.spond.comBetaling for Velkommen til fotball vil bli sendt ut via Spond.

Det er mange foresatte som er flinke til å rekruttere nye spillere, og det er vi veldig takknemlige for. For alle som rekrutterer nye spillere er det viktig å si at de må melde seg på via linken, slik at vi får tatt de med i  planlegging av treningen. Uanmeldte spillere går utover alle de som har meldt seg på!

Vi gleder oss veldig til oppstart, håper dere også gjør det!

Vennlig hilsen Frigg Oslo FK

You may also like...