Sliter du med å betale?

Alle skal få være med i Frigg Oslo FK!

Det betyr at alle barn og ungdom skal få drive med idrett uansett familiens økonomi.

Sliter du med å betale medlems- og treningsavgiften, så finner vi derfor alltid en løsning på det sammen med deg.

Du har 5 muligheter:

  1. Du kan dele opp alle betalinger fra oss i så mange deler du vil. Vi har fast system for å betale én eller to ganger i året. Ønsker du å betale i flere deler så ta kontakt med post@frigg.no .
  2. Betal medlemskontingenten først. Del deretter opp treningsavgiften i flere deler. Når du har betalt medlemskontingenten, er du medlem av Frigg Oslo FK. Medlemskap er knyttet til viktige rettigheter som deltakelse på årsmøter osv.
  3. Ta kontakt med Frigg Oslo FK hvis du du trenger betalingsutsettelse. Dette er ikke noe problem og vi er tålmodige.
  4. Er du i kontakt med NAV eller sosialkontor i din hverdag, så kan det hende de vil hjelpe deg. Offentlige myndigheter mener det er viktig at barn og ungdom får delta i idrettslag uansett hva slags økonomi familien har.
  5. Frigg Oslo FK får etter søknad noe støtte av offentlige etater for å dekke treningsavgifter for barn og ungdom som bor i bydelen der familien har vanskelig økonomi. Ta kontakt med oss eller din spillers lagleder om dette gjelder din familie! NB! Dette gjelder også ekstra aktiviteter som fotball i SFO-tid, akademi, fotballskoler osv.

You may also like...